מידע שימושי תתחילו לאגור ח''פ

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
כבר לפני המס מחירי החד פעמי התייקרו בתקופה החרונה באחוזים ניכרים.
מדובר על הכפלת המחיר!!!!
אגב, בעידן החד פעמי היוקרתי שיש מהם ממש קשיחים מה מגדיר כלי לחד פעמי?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מעבר לנוחות של השתמש והשלך,
כלי הח"פ הם הגיינים יותר- וזה כל הרעיון של שימוש חד פעמי...

• הוסף לסימניות
מבינה שאת מתנדבת לשטוף ערימות כלים לאחר כל אירוע ושמחה...
ישלמו לעובד במקום לחברה של חד פעמי.
את מבינה שכל צלחת וכל כוסות שאכלו בה גג חצי שעה אינם מתכלים, פוגעים בים, ביבשה, בבעלי חיים, במי התהום וכן הלאה?

• הוסף לסימניות
האמת שנמאס לי מהחד פעמי
לפני כמה שבועות קניתי סט חבלזי לחלבי :cool:
ואם תעשו מחקר ביתי קטן בן יום, תגלו שהכיור מלא כלהזמן בלי קשר לח"פ.

• הוסף לסימניות
ישלמו לעובד במקום לחברה של חד פעמי.
את מבינה שכל צלחת וכל כוסות שאכלו בה גג חצי שעה אינם מתכלים, פוגעים בים, ביבשה, בבעלי חיים, במי התהום וכן הלאה?
ישלמו תוספת תשלום על הכלים הרב פעמיים ששוכרים?
אני מבינה לגמרי. אני מבינה עוד כמה דברים...

• הוסף לסימניות
אם יטילו מס על החד פעמי אני קונה מדיח לחלבי.
בינתיים יש לי כלים אמיתיים לבשרי. ואין על זה! הצלחת לא מתקפלת ונשפך מכל הכוונים. כיף לאכול בכלים אמיתיים! ובנוסף, הפח לא מתמלא כל ארוחת צהריים ואת הקניה החודשית של חד פעמי הורדתי לכמות מזערית ביותר, וכן, גם כדור הארץ אומר לי כנראה תודה קטנטנה.

• הוסף לסימניות
ישלמו תוספת תשלום על הכלים הרב פעמיים ששוכרים?
אני מבינה לגמרי. אני מבינה עוד כמה דברים...
מי שמאוד יקר לו יוכל להזמין פחות אורחים.
הקורונה לימדה אותנו שגודל האירוע אינו משפיע על גודל השמחה.

מה עוד את מבינה?

• הוסף לסימניות
ו... כן, גם אני הפסקתי עם חד פעמי בבית.
זה לא אקולוגי, זה לא חינוכי, זה מייצר המון אשפה וגם הוצאה מיותרת.

• הוסף לסימניות
מי שמאוד יקר לו יוכל להזמין פחות אורחים.
הקורונה לימדה אותנו שגודל האירוע אינו משפיע על גודל השמחה.

מה עוד את מבינה?
לא מצחיק, אפילו לא בקושי.
ותופתעי לשמוע מאנשים שהקורונה לימדה אותם ההפך....
חוק השקיות לא מיגר את התופעה, אבל הצליח להזרים יופי של כסף למדינה.
אין לי מושג מי את ומה הם נתוני חייך, אבל להרבה אנשים לא תהיה אופציה לעמוד בשטיפות הכלים, אלא רק להוזיל סכום מטורף על ההוצאה הזו (חשבת על ארגוני חסד, איך הם יארזו את המנות? חשבת על נשים היפראמזיסיות שלא דורכות במטבח והחד- פעמי זה הצלה לבעלים? סתם שתי דוגמאות שעולות לי בשלוף).
למה שהמשרד לאיכות הסביבה לא יחליט להוזיל, למשל, את עלויות מדיחי הכלים, כדי להלחם בתופעה? אה, כי זה יותר יקר. כי זה יותר מורכב. הבנתי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה