תלוי מאיפה...אפשר להזמין מחו''ל?
מבינה שאת מתנדבת לשטוף ערימות כלים לאחר כל אירוע ושמחה...חוק טוב
החד פעמי פוגע בנו
אם ''טוב'' למה ''גזירה'' ?חוק טוב
החד פעמי פוגע בנו
ישלמו לעובד במקום לחברה של חד פעמי.מבינה שאת מתנדבת לשטוף ערימות כלים לאחר כל אירוע ושמחה...
ישלמו תוספת תשלום על הכלים הרב פעמיים ששוכרים?ישלמו לעובד במקום לחברה של חד פעמי.
את מבינה שכל צלחת וכל כוסות שאכלו בה גג חצי שעה אינם מתכלים, פוגעים בים, ביבשה, בבעלי חיים, במי התהום וכן הלאה?
מי שמאוד יקר לו יוכל להזמין פחות אורחים.ישלמו תוספת תשלום על הכלים הרב פעמיים ששוכרים?
אני מבינה לגמרי. אני מבינה עוד כמה דברים...
לא נראה לי שצריך להתנזרו... כן, גם אני הפסקתי עם חד פעמי בבית.
זה לא אקולוגי, זה לא חינוכי, זה מייצר המון אשפה וגם הוצאה מיותרת.
זה פשוט דקיק מידי מכדי שנוכל ליהנות ממנו כמו בתקופה הקדמונית.ו... כן, גם אני הפסקתי עם חד פעמי בבית.
זה לא אקולוגי, זה לא חינוכי, זה מייצר המון אשפה וגם הוצאה מיותרת.
לא מצחיק, אפילו לא בקושי.מי שמאוד יקר לו יוכל להזמין פחות אורחים.
הקורונה לימדה אותנו שגודל האירוע אינו משפיע על גודל השמחה.
מה עוד את מבינה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים