כללי תתחילו שנה עם חיוך :) אשמח לחו"ד!

• הוסף לסימניות
סליחה על האיכות... לא יודעת למה זה עולה לפרוג ככה.

• הוסף לסימניות
עיצוב מהמם ומושך,
הדבר היחיד שהפריע זה שיש מס' פונטים שונים בפרסומת,
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
כבר כתבת בעצמך איך ההודעה: מוריה - 100%

• הוסף לסימניות
יש הערות לגבי המלל?
כדאי לכתוב מחירים?

• הוסף לסימניות
יפה!

הארות קטנות:
1. המלבן הלבן צריך להסתיים לפני סוף המודעה (צריך אותו רווח כמו שיש מעל למלבן)

2.דוגמאות - קצת מידי עמוס (תלוי באיזה גודל המודעה) הייתי מעדיפה לראות רק את שלושת האחרונים ואז-

3. לרשום לפרטים ודוגמאות נוספות:
לסדר טיפוגרפית את החלק של הפרטים, את הטל' להגדיל ואת המייל להקטין = יישור בלוק. בדיוק באותו רוחב של המלבנים מעל.

4. במקום המלל במלבנים הייתי מנסה לעשות חלוקה יותר ברורה קצת
את המוצר להדגיש עם מלבן מתחתיו, לדוג' מתחת למילים לוח שנה עם תמונה מעוצבת והקדשה אישית, לוח שנה ענק בעיצוב מהמם, וכן הלאה.

מצטרפת להארה לגבי הפונטים.
ולגבי מחירים, לא הייתי כותבת, אלא אם את מאד זולה וזה נקודת הבידול שלך.
אולי שווה לשקול לרשום מחיר של מוצר אחד - כמחיר מבצע, בעיגול בולט בצד שמאל של המודעה.

המון הצלחה ושפע פרנסה וסייעתא דשמיא.

• הוסף לסימניות
תודה על התגובה המושקעת.
עובדת כרגע על שינויים....
נכתב ע"י קלרינט;n5064789:
2.דוגמאות - קצת מידי עמוס (תלוי באיזה גודל המודעה) הייתי מעדיפה לראות רק את שלושת האחרונים ואז-

המודעה בגודל A5

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה