בקשת תפילה תתפללו!!! כלה בת 20 נפגעה מעץ שקרס בבני ברק; אורית בת אביבה; מצבה קשה

• הוסף לסימניות
ה' ישמור ויציל אותה
מתפללים !!!!!!!!!!! ונתפלל הלאה שה' ישלח לה רפואה שלימה בקרובבבבבבבב
שבעז"ה תוכל לרוץ על 2 רגליים בריאות
ישועת ה' כהרף עין, לא נתייאש.
שיהיה להם הרבה הרבה כח!!!!

• הוסף לסימניות
מחריד! עצוב!
זה הזמן חוץ מהרפואה להתפלל גם שהד' יתן להם כח, וינחם...

• הוסף לסימניות
ה' ירחם וישמור!!!
כלה טריה ממש!!

כמה שהוא שמח כשהם התחתנו איזה שמחה ענקית הייתה גם בחתונה וגם בשבת שאחריה.

משום מה מרגיש לי שיש איזה סימן ענק משמים לגבי החתונות..
גם הקורונה ואחר הכך הסיפור המחריד עם הכלה ש... ועכשיו.
צריכים להתחזק בדחיפות!!

רפואה שלמה!
ויה''ר שתהא השנה הבעל''ט שנת מאשפות ירים אביון שהקב''ה ירים את כולנו מכל הבחינות ונשמע רק בשורות טובות!!

• הוסף לסימניות
אתמול עוד עץ קרס בבני ברק
אני לוקח את הבמה כאן וקורה לעירית בני ברק לבדוק את העצים זה לא יכול להיות

• הוסף לסימניות
אתמול עוד עץ קרס בבני ברק
אני לוקח את הבמה כאן וקורה לעירית בני ברק לבדוק את העצים זה לא יכול להיות
למה לא יכול להיות??
עם קצב הבניה המסחרר וההוספות בלי סוף בכל כיוון וחור אפשרי הכל יכול להיות.

• הוסף לסימניות
אם נקטע לה הרגל במקום, יש סיכוי שהיא תוכל לרוץ על שתי רגליה?
כלומר, כשאומרים מצבה הוטב- למה מתכוונים?
אני ממש חייבת לדעת!!!!
לא גומרת לחשוב עליה...

• הוסף לסימניות
אם נקטע לה הרגל במקום, יש סיכוי שהיא תוכל לרוץ על שתי רגליה?
כלומר, כשאומרים מצבה הוטב- למה מתכוונים?
אני ממש חייבת לדעת!!!!
לא גומרת לחשוב עליה...
לא נראה כך החתן שלה אמר בכלי התקשורת שלא מנסים להציל את השניה

• הוסף לסימניות
שיכולים למנוע את המקרה הבא ויש על מה לכעוס
אבל מפאת שחז"ל אמרו כול הכועס בכלל לא כעסתי עוד מהתחלה

טוב טוב...
אבל אנוכי לא אשמה ;)

למרות שאני באמת חושבת שאחרי כמה מקרים כאלו, עריית בני ברק צריכה לתפוס את עצמה בעניין...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
פרק קכב:
א) שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית ד' נֵלֵךְ: ב) עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם: ג) יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו: ד) שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם ד': ה) כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד: ו) שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ: ז) יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ: ח) לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ: ט) לְמַעַן בֵּית ד' אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ:
• • • • • •
לתשומת לבכם, אשכול זה נועד לבקשות תפילה בלבד. פטפטת ודיונים עלולים לגרום לנעילת האשכול או חסימת המשתמש. בברכת רפואה שלימה!

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה