דרוש מידע ײנוירופידבקײ מי עשתה את הטיפול?? ממליצים או לא?

• הוסף לסימניות
צריכה דחוף את עזרתכם. האם טיפלתם דרך נוירופידפק? זה טיפול יקר. האם באמת זה מצדיק את המחיר? והאם באמת לא צריך אחר כך כדורים?

• הוסף לסימניות
צריכה דחוף את עזרתכם. האם טיפלתם דרך נוירופידפק? זה טיפול יקר. האם באמת זה מצדיק את המחיר? והאם באמת לא צריך אחר כך כדורים?
אני עשיתי נוירופידבק דרך המושלם קופת חולים כללית והייתי מרוצה תבררי לכל קופה בדרךכלל יש רפואה משלימה

• הוסף לסימניות
מה זה
אני עשיתי נוירופידבק דרך המושלם קופת חולים כללית והייתי מרוצה תבררי לכל קופה בדרךכלל יש רפואה משלימה
את יכולה לפרט ? למה זה עזר? ואם החזיק מעמד?

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול,
מחפשת גם המלצות על מקום מוזל בירושלים בשביל קשב וריכוז.
שמעתי שיש עכשיו משהו יותר מתקדם ויותר יעיל מנוירופידבק, נקרא נוירו-דינמי
יש מישהו שהתנסה ויכול להמליץ???

• הוסף לסימניות
לברה סיפרה לי השבוע שעושה לבן שלה נוירופידבק כמעט שנה, וטוענת שעזר מאוד מאוד!

• הוסף לסימניות
מי שעושה דרך הקופה או מקום זול אחר זה שווה
אבל דרך המקומות היקרים מאוווד והידועים
לא שווה בכלל מנסיון של כמה אנשים שאני מכיר

• הוסף לסימניות
דבר ראשון הקופות לא מכירות בטיפול ואין על זה החזר. הכי זול שמצאתי זה 300 שח לטיפול להפרעות קשב וריכוז בבית שמש. אני מפחדת לעשות לילד את הטיפול ובסוף להישאר עם טיפול תרופתי. שמעתי מאחת שעשתה נירופידבק ולא הצליח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה