תנו לי ביקורת (●'◡'●)צילומיישן לילד חלאקה מתוק(●'◡'●)

• הוסף לסימניות
ראיתם פה
וגם פה
ועניתם לסקר אם לא רוצו היום הזדמנות אחרונה
וזה האתר שלי(●'◡'●)
צילום לילד מתוק שאמא רוצה את רוב הסט רק אחרי שהוא מסופר ..
הצלחתי לשכנע אותה שיפה גם כמה תמונות לפני התיספורת
אז זה מה שיצא לנו...(●'◡'●)

רוצות לפני העיבוד?
תהנו
שרה צילומותק
שקופית1.JPG
שקופית2.JPG
שקופית3.JPG
שקופית4.JPG

להוציא את המיוחד מכל אחד(●'◡'●)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
\
תודה(●'◡'●)
תמונות יפות
העיבוד בעובר
ההחלקה מאוד מוגזמת
חבל
תודה ההחלקה זה הפנים שלו חלקות
בקושי עשתי עיבוד בפנים בלי עין הרע(●'◡'●)

ואווו
מתוקי!!!
מציק לי קצת שהכל חום
אולי צריך חד ובהיר....
תודה הנסה לשנות פשוט זה רצון האמא הנסה לעדן קצת תודה(●'◡'●)

• הוסף לסימניות
חמוד ויפה
תורידי ממנו את העיבוד

• הוסף לסימניות
תמונות יפות לילדון מתוק, הפוזות ממש מוצלחות,
כמו שכתבו לך העיבוד הורס,
כשאת מעבדת שימי מסכה ותורידי מהפנים וחלקי הגוף החשופים, בד"כ צריך גם מהבגדים להוריד

• הוסף לסימניות
מהמם תמונות להשראה
אוהבת את הסגנון האומנותי בתמונה

• הוסף לסימניות
כמו שכתבו לך העיבוד הורס,
מציק לי קצת שהכל חום
אולי צריך חד ובהיר....

נראה לי שהכוונה בסגנון
הסגנון של העיבוד שלה בתמונה היה סגנון של עיבוד אומנותי
נראה לי לא בטוחה זה נראה ככה
אני צודקת? @שרה שרם פוטוגרפי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה