עזרה ★בלאק פריידי ★ black Friday ★2020 ★

לגבי כרטיסי מסטרכארד.
יש שני מנפיקים בארץ.
ישראכרט ומקס.
כאשר הספרות התחיליות שלהם שונות, ולכן סביר יותר להניח שרק בישראכרט זה יעבוד ההנחה האוטומטית.

9$ הנחה ברכישה מעל 90$
קוד קופון: ALIEXPRESSBF9

12$ הנחה ברכישה מעל 110$
קוד קופון: ALIEXPRESSBF12

7$ הנחה ברכישה מעל 50$
קוד קופון: ALIEXPRESSBF7

תעדכנו מה עבד לכם

• תודה
Reactions: 107
כרטיס ויזה של MAX שחור' YIC.
יש לי זם MAX ירוק?
מה יכול להיות הבעיה?

לגבי כרטיסי מסטרכארד.
יש שני מנפיקים בארץ.
ישראכרט ומקס.
כאשר הספרות התחיליות שלהם שונות, ולכן סביר יותר להניח שרק בישראכרט זה יעבוד ההנחה האוטומטית.
מה הכוונה? אם הכרטיס של ויזה זה לא יעבוד?

האם אפשר להזמין פעמיים בשני כרטיסים שונים או שזה הנחה לחשבון?

אשמח מאוד לעזרתך רוצה לסגור הזמנה,יש לי שני כרטיסים של MAX ויזה. הם צריכים לעבוד גם?
איני יודע, בישראכרט זה עבד לי מעולה!

1606467109759.png

/

איני יודע, בישראכרט זה עבד לי מעולה!
אם אני רוצה לשנות פריט אחד- ז"א לבטל ולהזמין מידה אחרת
זה יבטל לי את ההנחה שמימשתי של 10 דולר
או שזה לא קשור ואני יכולה לבטל מוצר וכלום לא ישתנה???

אם אני רוצה לשנות פריט אחד- ז"א לבטל ולהזמין מידה אחרת
זה יבטל לי את ההנחה שמימשתי של 10 דולר
או שזה לא קשור ואני יכולה לבטל מוצר וכלום לא ישתנה???
רוב הסיכויים שההנחה תתבטל, אם זה מאותו מוכר, נסו לבקש ממנו להחליף מידה

יש קופון פעיל?
להזמנה מעל 70 דולר
דחוף
אני מפחדת שההטבה של מאסטרכארד תיגמר

תבדקי את אלה:

8$ בקנייה מעל 80$ 2020FRIDAY

9$ בקנייה מעל 90$ ALIEXPRESSBF9

10$ הנחה בקנייה מעל 40 דולר למשלמים בכרטיס אשראי מאסטרכארד (יורד אוטמטית בקופה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה