☼קוסמת קטנה.

• הוסף לסימניות
השניה יפהפיה!
הייתי מוסיפה לה עיבוד קצת יותר קונטרסטי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רות נזרי;n4928266:
השניה יפהפיה!
הייתי מוסיפה לה עיבוד קצת יותר קונטרסטי

תודה רות!
לא יודעת מה קרה בהעלה לפרוג, משום מה הכל רך יותר כאן
אצלי זה קצת יותר קונטרסט, ננסה להוסיף עוד.

• הוסף לסימניות
ברכי, הקוסמת האמיתית היא את!!
סט חלומי לתינוקת בובה.

• הוסף לסימניות
תמונות יפות מאד!!
אהבתי את תאורת השיער בשניה!

• הוסף לסימניות
מדהים...
איזה תאורה מהממת...
בקטנה ממש- מפריע לי בתמונה הראשונה השוני בצבעי העין.

• הוסף לסימניות
ברכי הבסיס נראה טוב. העיבוד משו לא התקבל טוב
מעניין לראות מקור
ןנראה שכדאי לך לכייל את העדשה

• הוסף לסימניות
מצטרף לכולן
אשמח מאוד לראות מקור

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;n4928953:
ברכי הבסיס נראה טוב. העיבוד משו לא התקבל טוב
מעניין לראות מקור
ןנראה שכדאי לך לכייל את העדשה

למה לכייל את העדשה? אני אמורה לכייל את המסך שלי נראה לי, יש לו משהו שאני רואה תמונות קונטרסטיות, ואחר כך במחשב אחר הכל דהוי

בהמשך אעלה את המקור

• הוסף לסימניות
כי הפוקןס לא נראה משהו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה