תנו לי ביקורת ☼ Good hair day

• הוסף לסימניות
:)
D38A1445.jpg
D38A1461.jpg
D38A1513.jpg
D38A1516.jpg
D38A1586.jpg
D38A1607.jpg
D38A1619.jpg

• הוסף לסימניות
איזה ילד חמוד.
התמונות שלך כרגיל, אחד אחד...
והעיבוד מקפיץ אותם בכמה רמות.
מושלם!

• הוסף לסימניות
תמונות מדהימות!!!
יש לי איזה באג שאני מתחברת יותר לתמונות רוחב, אבל כאן הכל מושלם!!!

• הוסף לסימניות
איזה סט מהמם!!!
התמונות שלך תמיד זה ליגה!
והעיבוד מקפיץ אותם קדימה
ממש אהבתי את התמונות
אם בכל אופן ביקשת ביקורת, אז בתמונה של הילד עם הדובי חסר לי קצת ספייס, אבל אני עדיין אוהבת את התמונה!

• הוסף לסימניות
מקסים!!
אוהבת את התמונה עם הטייפ!

• הוסף לסימניות
איזה סט מהמם!!!
התמונות שלך תמיד זה ליגה!
והעיבוד מקפיץ אותם קדימה
ממש אהבתי את התמונות
אם בכל אופן ביקשת ביקורת, אז בתמונה של הילד עם הדובי חסר לי קצת ספייס, אבל אני עדיין אוהבת את התמונה!
תודה!
גם לי חסר אבל עדיין כמו שאמרת אהבתי אותה ולכן העלתי:)

• הוסף לסימניות
תמונות מושלמות
התאורה והעיבודים מיוחד!

• הוסף לסימניות
וואו רות זה מושלם
תמונות מושלמות אחת אחת!!
אהבי במיוחד את האחרונה הצבעים בה מושלמים:)

• הוסף לסימניות
סט מושלם, הצבעים יפיפהים!

• הוסף לסימניות
התמונות מלאות חיות של טבע והתאורת שיער בתמונות על הארגז - מושלם!
אהבתי את העיבוד, בדיוק מה שצריך וטיפונת לא יותר. צריך ללמוד ממך.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מהמם!
איך קוראים לכדור הכתום הזה?
אני מחפשת המון זמן לקנות אותו ופשוט לא זוכרת איך קוראים לו

• הוסף לסימניות
כשרון את רות! זה נהדר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה