תנו לי ביקורת ♥מוגנת, עטופה, ממיסה♥

• הוסף לסימניות
לכל תינוק, חן משלו
לבייבית הזו היה, ובשפע
לי, רק נותר לתעד את המתיקת הזו
בסגנון חם, קסום עם תאורה, שמספרת סיפור

מוזמנים לקפוץ לחתימה, ולהצטרף לבלוג התוסס שלי:)

Untitled-2.jpg

234A4565.jpg
234A4574.jpg
234A4605.jpg
234A4732.jpg
234A4765.jpg
234A4778.jpg
234A4797.jpg

• הוסף לסימניות
מושלם מושלם
הלב באחרונה מתוק

• הוסף לסימניות
תמונות מתוקות!

• הוסף לסימניות
האוירה הכי לוקחת!
תמונות חמות ומביעות
התמונות שבקולאז' הכי
מקסים!

• הוסף לסימניות
ממיס ביותר!
הצבעים של הקולאז מדהימים

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מירב אליפות אין דברים כאלה !!
אני באה לקחת אצלך קורס ;)

• הוסף לסימניות
תמונות יפייפיות!
וגיוון יפה!

• הוסף לסימניות
תמונות מושלמות!!!

אני פחות אוהבת שהרגליים כל הזמן מציצות ואם הם מציצות זה מלמעטה(זה נראה ארבע ידיים)....טעם אישי....

• הוסף לסימניות
יפה מאד!!
תמונות מושלמות~

• הוסף לסימניות
שלמות של תמונות!!

• הוסף לסימניות
כמה יופי~~~~

• הוסף לסימניות
מרב זה פשוט יפה!!
תמונות מהפנטות
כיף לראות עבודות שלך ♥

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה