אתגר השבוע ♥♥♥ אתגר #3 - It's a Baby ♥♥♥

• הוסף לסימניות
בס"ד
האתגר שלכם הפעם
תינוקות מתוקים!
יש כאן 2 חלקים
לצייר תינוק (או תינוקת) - מגיל אפס עד שנה וחצי בערך, בפרופורציה ובניה נכונה.
תינוק הוא לא 'איש קטן', יש לו פרופורציות משלו,
ולצייר מתוק - בצורה שתגרום לצופים להשמיע קולות מוזרים כמו "אוווו, אוהההה, aww" וכאלו.

בשיפוט אתייחס לשני החלקים הנ"ל, אז תוודאו שלא שכחתם כלום ;)
תבדקו איך בנוי גוף של תינוק, איך הוא זז, מה קורה לכל השכבות השמנמנות שלו כשהוא יושב, ומהם הסודות שלו שבזכותם הוא כ"כ חמוד...

הדרישות שלי לאתגר:
- יש לצייר את התינוק בשלמותו, שיראו את כל הגוף.

- אין לצייר רקע בכלל! הרקע צריך להיות חלק בצבע אחיד. מקסימום אפשר להוסיף משהו קטן כמו צעצוע, ציפור, יד של אבא וכו'.
- אפשר לצייר כמה תינוקות, וכל המרבה הרי זה משובח, אבל בקובץ אחד. אין להעלות מספר תמונות.

כללי האתגר:
1.
כל משתתף רשאי להעלות קובץ אחד.
2. תינתן עדיפות לציורים שצויירו במיוחד לאתגר.
3. אין להגיב כאן באתגר. בשביל זה יש נספח.
4. האתגר יינעל בעוד שלושה שבועות מהיום, ב- 01/07/20.

מוכנים? צאו לדרך!
בהצלחה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אפשר להיכנס אחרי נעילה?:rolleyes:
baby2.jpg

:)

• הוסף לסימניות
שלום לכולם!
ראשית, כל הכבוד ותודה לכם משתתפים יקרים! הפתעתם, הצחקתם והמסתם לגמרי! כולכם ראויים למחמאות והלוואי שהייתי יכולה להתייחס לכל היצירות.
האמת שבתחילה חשבתי לציין כמה עבודות שאהבתי ולהתייחס לכל אחת, אבל אחרי 3 שעות של עבודות סינון, ונסיון לנסח תגובות מפורטות הבנתי שזה לא עסק. והשופטת לא אישרה לי לבחור 20 זוכים. אז מחילה מכולם אבל אני קופצת ישר ליצירות הזוכות.
רק הערונת
אני מקווה שזה ברור ובכל זאת מדגישה, שהיו המון ציורים שאהבתי. אבל הייתי חייבת לבחור שלושה בלבד מתוך קרוב ל-40. בחרתי ביצירות שהכי מצאו חן בעיניי הסובייקטיביות לגמרי.

ועכשיו הגיע הרגע שכולם חיכו לו
Turtle_BadJoke.png

במקום השלישי
@חנמה
עם התינוקת המתוקה והרכה. אהבתי מאד את הצביעה והסגנון. כל הכבוד!
%D7%AA%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%AA-jpg.677783

במקום השני
@רבקי דמן

עם הפוזה המוצלחת, והתינוק הכל-כך תינוקי הזה. שאפו!

%D7%91%D7%99%D7%99%D7%91%D7%99-jpg.677627

ובמקום הראשון
@ronitg

כמו שכתבו לך בנספח, נראה שפיצחת את הסוד של התינוקות. ועכשיו נשאר לגלות מה הסוד של הציורים שלך...
%D7%AA%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%A7-%D7%A2%D7%9D-%D7%9E%D7%A7%D7%93%D7%97%D7%94-jpg.671016

ברכותי ובהצלחה באתגר הבא!

• הוסף לסימניות
@ronitg מזל טוב, רק עכשיו אני רואה את החמודון!

• הוסף לסימניות
יא, תודה רבה!!
תודה על הפידבק ותודה על האתגר!
וכמובן תודה על הזכיה :D
זה היה אתגר מוצלח במיוחד (ותעיד על כך כמות המשתתפים)

ועכשיו, כדי לא להרוס את התנופה שנתת לעניין האתגרים
נראה לי שעדיף שאני אפנה את מקומי כמפעילת האתגר הבא,
כי אין לי מספיק פניות כרגע בשביל להוביל אתגר כמו שצריך.
אז למי עובר השרביט במקרה הזה?

ואגב, אני תוהה לעצמי איך זה ש @yoyoBL לא לקח מקום ראשון

• הוסף לסימניות
יא, תודה רבה!!
תודה על הפידבק ותודה על האתגר!
וכמובן תודה על הזכיה :D
זה היה אתגר מוצלח במיוחד (ותעיד על כך כמות המשתתפים)
תודה ובכיף!

ועכשיו, כדי לא להרוס את התנופה שנתת לעניין האתגרים
נראה לי שעדיף שאני אפנה את מקומי כמפעילת האתגר הבא,
כי אין לי מספיק פניות כרגע בשביל להוביל אתגר כמו שצריך.
אז למי עובר השרביט במקרה הזה?
אם את רוצה, בתור זוכה במקום הראשון, להחליט מי ינהל את האתגר הבא - מוזמנת בחום!

ואגב, אני תוהה לעצמי איך זה ש @yoyoBL לא לקח מקום ראשון
מבחינתי היו 5 ציורים במקום השני ועוד 10 במקום השלישי. הכרחתי את עצמי לבחור 3 בלבד. חושבת שבאתגר הזה היו הרבה יותר זוכים....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה