♥ מי אוהב את הים? ♥

• הוסף לסימניות
מקסים!
את בטוחה ששקיעה- אז איפה השמש? יום מאד מעונן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לאה 10;2110616:
יפהפה, מיוחד מאוד!!
אתה יכול להביא נתוני צילום?

אני יכולה ;)

בבקשה:

F/2
1/400
ISO 200

נכתב ע"י דבורי ליברמן;2110662:
מקסים!
את בטוחה ששקיעה- אז איפה השמש? יום מאד מעונן?
כן, אני אוהבת שקיעה מעוננת, גם יש אור טוב (פה, היה מאוחר יותר) וגם השמש לא חזקה מדי.

נאלצתי להאיר קצת את הפנים בפוטושופ, כי התאורה הקדמית לא היתה משהו...

• הוסף לסימניות
רך, נעים , ויפהפה ..

אני רק מדמיינת איך התכסית בחול ברררררררר

• הוסף לסימניות
מעלפת ומאלפת
והבובה בכללללל...;)

• הוסף לסימניות
מהמםםםםם

איפה העגיל השמאלי שלה? או שנדמה לי שחסר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוטו טופ;2110857:
רך, נעים , ויפהפה ..

אני רק מדמיינת איך התכסית בחול ברררררררר

חשבתי שזה חלק מהכיף....
:)
נכתב ע"י yoffy;2121663:
מהמםםםםם

איפה העגיל השמאלי שלה? או שנדמה לי שחסר
ועכשיו אני שמה לב לזה, אכן אין לה עגיל לפי הנראה בתמונות אחרות מהסט.

• הוסף לסימניות
רך נעים ויפהפה!!!
תפיסות מהממות!

• הוסף לסימניות
איזה יופי!!!!
מזמן לא ראיתי תמונות שלך, וזו פשוט רמה של צילום!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה