תנו לי ביקורת ♥ עסיסית ♥

• הוסף לסימניות
רק לי בא לצבוט בלחיים???
תודה ל @מירי קאהן הנדיבה על העגלה המטריפה הזאת (y)(y)
1.jpg
2.jpg
RUT_5692.JPG

• הוסף לסימניות
וואו איזה תמונות יפיפיות!

• הוסף לסימניות
בובה נגיסה
מה יש לומר?
פשוט מושלם!

• הוסף לסימניות
וואווו מדהים!
איזה אווירה מושלמת!
אגב יש כאן תוספות של בינה מלאכותית?
נראה לי זה הולך להיות הכי נפוצה כאן בעתיד...;)

• הוסף לסימניות
וואווו מדהים!
איזה אווירה מושלמת!
אגב יש כאן תוספות של בינה מלאכותית?
נראה לי זה הולך להיות הכי נפוצה כאן בעתיד...;)

אין פה בינה
הכל מקורי
עיבוד קליל של קצת אוירה..
:)

• הוסף לסימניות
משגע!!
שילוב מוצלח של ילדה סטיילינג ולוקיישן

• הוסף לסימניות
סט עסיסי במיוחד!!!!
כמה חיות ויופי
ואוווו

• הוסף לסימניות
מהמם
איזה בוקה ותאורה מטריפים!
המיני שלולית, הייתי בטוחה שהיא תוספת...

• הוסף לסימניות
מהמם
איזה בוקה ותאורה מטריפים!
המיני שלולית, הייתי בטוחה שהיא תוספת...

תודה מירי
האמת שאולי אם היתה לי בינה הייתי מנסה להוריד את זה חחח
ירד גשם שוטף באותו יום, הכל היה שלוליות

• הוסף לסימניות
בובה מאמית!!
לנגוס
הכל פה מושלם מכל בחינה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה