• הוסף לסימניות
WOW!

טיפה מפריע לי הבד המשתלשל משני הכיוונים.

• הוסף לסימניות
וואו. מוצלח.
(אולי כדאי לנסות לשים את הקרש העליון מוטה מעט (ולסדר כמובן את החבלים), כך זה יהיה ממש על עץ שעדיין צומח בגן עדן...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חוי ליוש;2108282:
WOW!

טיפה מפריע לי הבד המשתלשל משני הכיוונים.

להפך, הבד המשתלשל נותן רכות מסוימת...

מדהים!!!!

• הוסף לסימניות
מושלם!
המירכוז פה יפההה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אונקי;2108302:
להפך, הבד המשתלשל נותן רכות מסוימת...

מדהים!!!!

התלבטתי באמת מה מפריע לי הבד או הסיומת שלו.
ובכל מקרה - זה לא באמת נורא משמעותי... :)

• הוסף לסימניות
חני, השארת אותי בלי מילים....

• הוסף לסימניות
מדהים!

• הוסף לסימניות
מדהים!!
על מה ואיך הענף הזה עומד?

• הוסף לסימניות
מקורי ויפה מאד.

בקטנה - או מלופפת לגמרי או בכלל לא.
החצי\חצי מבליט את החלק האחורי. ונראה אולי לא נח לה. כ"כ.

• הוסף לסימניות
לגבי הליפוף, לי זה נראה מכנסיים, לא?

• הוסף לסימניות
אוו זה יפה

• הוסף לסימניות
וואוו!!
התהפנטתי לגמרי!!

חני אני נדהמת כל פעם מחדש שאת עושה הכל כ"כ מושלם.

• הוסף לסימניות
זה וואו!
ואין לי שום הערה.
מושלם ודי.

• הוסף לסימניות
מיוחד!!
הכל מושלם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה