היא כתבה נכון.נכתב ע"י EstiArt;2428503:[my dog & me]
נכתב ע"י EstiArt;2428503:מהמםםםםםם
[my dog & me][/QU
תודה
גם לי יותר נשמע me אבל תרגום גוגל כתב i...
נכתב ע"י ETStudio;2428507:ניחוח דוקומנטרי, תמונה מיוחדת!
הצעה לשינוי קטן של הקומפוזיציה:
[יישור קל, מיקוד הנושא, ושינוי ל 5x7]
שמחה שאהבתנכתב ע"י רות08;2428567:מהמם!!!
תמונה מהג'ורנל
פוסטר ...!
נכתב ע"י sarigold5;2428573:היא כתבה נכון.
נכתב ע"י לאה 22;2428600:מי כתבה נכון?
באמת זו הייתה חוויה נפלאהנכתב ע"י batel z;2428602:מרגישים את החוויה שלה נפלא
נכתב ע"י sarigold5;2428610:
תודה!נכתב ע"י לאה 22;2428598:קודם כל תודה!
זה יפה ואני מתלבטת מה עדיף![]()
נכתב ע"י ETStudio;2428767:תודה!
אם יורשה לי, גם באשכול הזה, הייתי מקמפז את כל התמונות ל 5x7.
בפרט בשניה השלישית והחמישית, זה היה מסיר את השוליים המיותרים וממקד את הנושא.
נכתב ע"י טירה;2428927:השחור לבן עושה לזה טוב!
תפיסה יפה
נכתב ע"י אסתר10;2428941:תמונה מוצלחת
הטשטוש הקדמי נראה 'מלאכותי'
נכתב ע"י יעל א;2429088:לאה
את בין הצלמות שיודעות לשמוע ביקורת..
ואת עושה דרך מרשימה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים