- הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;1522501:ראי הודעה מס' 12
ראי הודעה מס 16
נכתב ע"י bbr;1522501:ראי הודעה מס' 12
נכתב ע"י מיכל123;1522598:ראי הודעה מס 16
נכתב ע"י שרה רבקה;1522591:בהנחה ששאלת ע"מ לקבל תשובה,
ההופעה מדיפה ריח לא נעים. ה- show שלה הוא show טלוויזיוני לחלוטין.
(לא נכנסת לתוכן, רק לצורה). זהו. בלי אינטרסים בלי כלום.
נכתב ע"י מיכל123;1522608:נראה שאת מתנצלת. את לא צריכה.
בדיחה לא מצחיקה.השואו הטלוויזיוני...
לא יודעת, לא מכירה , לא נגעלת!!
מ-ג--ע-י-ל
אבל יש שם כמה כשרונות שצריך לשים עליהם עין
יש אחד ששר מ-ד-ה-י-ם..
אבל זה מ-ג-ע-י-ל.
אל תאמר אי אפשי, אלא אפשי ואפשי, וזה מ-ג-ע-י-ל
טוב, מספיק שיהיה מידי. לא יותר מידי...אני לא חושב שזה יותר מדי שלילי
העלו לך את זה כאן בתחילת האשכול.נכתב ע"י חצי;1522690:למה לא מצליחים לראות את זה באתר כל שניה זה נתקע אני לא מבין הם משקיעים את כל הכסף והמאמץ אבל אי אפשר להסתכל
נכתב ע"י Cubase Less;1522745:תוכניות הרדיו שלנו והעיתונים שלנו (רובם) עיצוב החנויות (בגדים הנעלה וכו') המוסיקה שלנו (בחלקה הגדול) מושפעים מאד ממה שקורה בציבור הכללי, זה לא סוד ומי שלא ראה או הבין את זה עד עכשיו מוזמן להתפקח.
אם מישהו רוצה לשמוע/לראות איך תיראה המדייה החרדית בעוד עשור, הוא יכול לפתוח רדיו או כל מדייה אחרת של הציבור הכללי "ולחיות בעתיד".
גם ככה קשה לנו... אז עכשיו לרצות לדעת מה יהיה בעתיד??? רק לראות את הציבור הכללי נובל מכל השטויות והטכנולוגיות החדשות שמפטמות אותו, זה מספיק...
לא תודה
נכתב ע"י Cubase Less;1522803:ברור שזו לא המלצה לחפש את העתיד שם, אבל מי שחשב שאי אפשר לרדת לרמה יותר נמוכה, שידע שהבור עמוק ויש לאן להתדרדר.
ואם כבר מדברים על הנושא, אני מזמן הפסקתי להאזין לרדיו בכלל גם לתחנות "החרדיות" כי זה פשוט דוחה אותי. רוב התוכניות ממש חיקוי (עלוב וזול) לתוכניות ברדיו האיזורי לסוגיו.
למעט תוכנית אחת וסליחה שאני לא זוכר את השם המדויק, אבל זה בחמישי בלילה, סיפורי ירושלים.
אם מישהו ברדיו היה מבין את הפוטנציאל שיש ברדיו חרדי ועושה ממנו באמת רדיו חרדי, הוא היה מתפלא כמה מאזינים שלא דתיים היו מאזינים לו בקביעות ונהנים ממנו.
נכתב ע"י pr;1522831:ואם לא הבנתי את רוב המושגים מההודעה, זה בגלל שאני מחוץ לתיבה - או שאני בתיבת נוח אחרת?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים