♫♪ליצן קטן שלי, אולי תרקוד איתי ♫♪

• הוסף לסימניות
תאורה יפה!!

• הוסף לסימניות
יפה מאד!!

• הוסף לסימניות
ברכי, זה פשוט יפהפה!!
את מתקדמת מדהים!!!

• הוסף לסימניות
מקסים!

• הוסף לסימניות
הראשונה - מושלמת בעיני

• הוסף לסימניות
תאורה וקומפוזיציה מצויינים. הייתי מיישר קו עם הרקע.

וסתם סקרנות: השתמשת בפלאש באיזור המוצל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראובן 10;2029666:
תאורה וקומפוזיציה מצויינים. הייתי מיישר קו עם הרקע.

וסתם סקרנות: השתמשת בפלאש באיזור המוצל?

תודה.
אכן התחרטתי אחר כך שהם לא היו בנקודת המגוז. (ככה קוראים לזה?)

זה תאורה טבעית בלבד, ללא פלשים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נאסד;2029684:
תודה.
אכן התחרטתי אחר כך שהם לא היו בנקודת המגוז. (ככה קוראים לזה?)

זה תאורה טבעית בלבד, ללא פלשים.

לא מכיר את המונח. אכן היה לי התלבטות אם צולם בפלאש. תודה.

• הוסף לסימניות
בויקיפדיה זה מופיע כך:
"נקודת מגוז (או נקודת ההיעלמות) ברישום פרספקטיבה היא נקודה בתמונה אליה מתכנסים קווים מקבילים במרחב, וכך נוצרת אשליה של עומק.
העיקרון הגאומטרי שבבסיס הפרספקטיבה המתמטית קובע כי עצמים רחוקים יותר נראים קטנים יותר, שכן הגודל הנראה הוא הגודל הזוויתי, התלוי בגודל הממשי ובמרחק. לכן, בין שני קווים מקבילים במרחב, המרחק הממשי ביניהם קבוע אך המרחק הזוויתי ביניהם קטן עם התרחקותם מהצופה, ובמרחק גדול מספיק זה נראה שהקווים נחתכים. נקודת החיתוך נקראת נקודת מגוז.
נקודת מגוז עשויה לציין גם את המקום באופק בו נפגשים שולי הדרך.
בתמונה אחת יכולות להיות מספר נקודות מגוז, כל אחת מתאימה למשטח אחר. למשל בתמונה של קובייה, כל פאה מתכנסת לנקודת מגוז אחרת.
דונטלו ומזאצ'ו היו אמני רנסאנס שהיו בין הראשונים להשתמש בנקודות מגוז בציוריהם".

• הוסף לסימניות
מתוק ועליז!

• הוסף לסימניות
ברכי, אין עליך! אלופה ומקצועית.
אהבתי מאוד!
ים הצלחות!

• הוסף לסימניות
אלופהההה
מקסים!!

• הוסף לסימניות
מקסים!!!!
הראשונה לגמרי מהממת.....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י PT;2032779:
אלופהההה
מקסים!!
:)
נכתב ע"י ראנד;2032899:
מקסים!!!!
הראשונה לגמרי מהממת.....

תודה,

גם אני אהבתי את הראשונה, במיוחד שהיא כזאת לא מתוכננת...
פתאום חייך לי למצלמה ונדחף י בפריים שבכלל תכננתי לצלם את אחותו מאחור.

• הוסף לסימניות
חבר'ה מה הסיפור?
זה מלפני שנתיים, איך הגיע לכאן?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה