וואי לגמרי! גם לי הזכירמתוקי.
איך עשית את השיער? - הברק שם נראה אמיתי מדי---
(הזכיר לי את היצירות של איריס אוגלי?!)
נכון...מתוקי.
איזה דבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פשוט וואו
blushingשני, את פשוט...
פשוט אלופה.
זה מהמם!
ייווואאאוווו!!!! איזה דבר
ואיך עשית את הרקע הזה?
הי תודה רבה.מתוקי.
מה את מדברת שתיהייי לי בריאה..מה קרה??? דיכאון חורף???
אבל את אביתר בנאי תמיד נחמד לפגוש
ולגבי השיער - וואו!! פשוט וואו
תודה רבהזה עבודה יפה,
לטעמי מבטאת את ההפך המוחלט מהמילים של השיר.
נראה לי שאת קלעת לכיוון המחשבה שלי..קורע לב ממש....
השחור זה פשוט שחור.. לא יודעת זה לא ציור מוגמר או משהו כזה אז לא שמתי לב לזה ספציפית..ליבי יוצא אליו! רחמונעס... איזו הבעה נדירה.
(מה זה השחור מסביב לאוזן השמאלית?)
זה עבודה יפה,
לטעמי מבטאת את ההפך המוחלט מהמילים של השיר.
אני עוד מחכה להסבר..(ככה מקובל אצלנו..להתחיל..לסיים..וכו׳ וכו׳תודה רבה
הסבר עצמך יותר לא הבנתי אותך.
נשמע כמו איזה ויכוח בגמרא: "כך גם נראה לי לפרש דברי אבימי בפשטות"...עבודה יפה ומלאה רגש.
נראה שתפילת המשורר לא נענתה...(כך גם נראה לי לפרש דברי אבימי בפשטות)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים