♬ ♩ ♫ ♪ הרוח פורצת פנימה..דרך עינייך הגדולות.. ♬ ♩ ♫ ♪

• הוסף לסימניות
היכון הכן... צא!!
את איתי?

• הוסף לסימניות
חחחחח
לא יודעת למה...
אבל הריבוע האפור שלך מצחיק אותי

• הוסף לסימניות
לייי נאמר שכככוווולם צריכים אישור מהמנהלים רק שאני בטעות הייתי ברשימה אחרת במקום להיות ברשימה של שירי כהן למשל..
נאמר לי שזה סודר אבל עכשיו אני רואה שזה לא קשור...

• הוסף לסימניות
נקבה לא קיימת או מתקיימת בנטפרי.
ותודה רבה.:)
וכן העיקר שהוא בן,לגמרי בן.
כל בוקר הוא מברך ברוך שלא עשני אישה.
הוא בן זכר.
בן.
אז הכל בסדר.. :D

אבל הוא יפה מדי, מזכיר בת, לא טוב

• הוסף לסימניות
אבל הוא יפה מדי, מזכיר בת, לא טוב
(עלית על הרעיון..
עשיתי להם תרגיל!
חה חה!
חה!)
:D

אבל הוא בן.
בן זכר.
יש לו פאייס.
ופאייס זה רק לבנים.
אז הכל בסדר....:cool:
(כבר יצא לי מנטרה..)

• הוסף לסימניות
אגב.
סידרתי את הבעיה שלא היתה גישה לפרופיל שלי ופירסמתי על הדרך כמה איורים בתיקיית עבודות מה שהיה לי זמין באותו רגע.
בעז״ה בערב אעלה עוד.

https://www.prog.co.il/members/ליבליב.25076/

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה