תנו לי ביקורת ✨ הקסם מאחורי הקלעים ✨

• הוסף לסימניות
כל תמונה של ניו בורן היא עולם שלם, מלא באור, רוך, וטכניקה מדויקת.

זו לא רק תמונה, זו אמנות שמורכבת מהרבה פרטים.

למדתי, התנסיתי, שכללתי – ועכשיו אני משתפת.

אחרי כל כך הרבה בקשות, אני שמחה לפתוח את הדלת לאלו שרוצות ללמוד איך אני יוצרת את הרגעים האלה.

הידע, השיטות והכלים – עכשיו נגישים.

אם חלמת לקחת את צילומי הניו בורן שלך לשלב הבא, שלחי לי הודעה עכשיו!

מפעל הפורמטים237A6959 copy מוק.jpg
מפעל הפורמטים237A6962 copy מוק.jpg
מפעל הפורמטים237A6985[1] copy מוק.jpg
237A6824 copy מוק.jpg
מפעל הפורמטים237A6839 copy מוק.jpg
מפעל הפורמטים237A6892 copy מוק.jpg
מפעל הפורמטים237A6924 copy מוק.jpg
מפעל הפורמטים237A6996  מוק.jpg
מפעל הפורמטים237A6999 copy מוק.jpg

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
שרי זה יותר מיד יפה!!
מדויק עד הפיפס האחרון
שלימוווות

• הוסף לסימניות
תמונות נוטפות מתיקות
מושלם

• הוסף לסימניות
נוטף מתיקות
וסטיילינג שלך מיוחד!

• הוסף לסימניות
איזה דובנית חיבים לנגוס לה בלחי:)
סט מדהים !
מלא יופי ורוך
וסטייל מושלם!

• הוסף לסימניות
הכי יפה בעולםםם
אין זה שובה כל לב♥

הצבעים מטורפים הדיוק והסטייל!
אלופה אסתי!

• הוסף לסימניות
דיוק מטורף!
שילוב צבעים מושלם
רואים פה משהו מעבר
לא סטנדרט בכלל
רמה אחת מעל :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה