שיתוף ✨ פרויקטים מהתקופה האחרונה # 5 ✨

• הוסף לסימניות
וואו יעל אני פעורת פה:eek:
המודעות שלך כמו תמיד- מלוטשות עד הפיפס האחרון...
נקיות, חכמות, מעוצבות בטעם טוב ונעימות לעין!
כשרואים בפרסומים את השם שלך בקרדיט לא הופכים דף...
מה שכן- אני חושבת שצריך אישור מיוחד מהמנהל להעלות כזה הרבה יופי ביחד בלי לתת להירגע, זה מסוכן...;)

• הוסף לסימניות
ואוו יעל 😲
כל מודעה כאן ראויה לאשכול נפרד...
שיתוף מושלם ושווה לגמרי!
תמשיכי לשזוף לנו את העיינים בכל הטוב הזה!
תודה רעותה, כיף לשמוע ממך.
הכל מושלם!
איזה טאצ' מהמם!
עבודות מושלמות כהרגלך!
אחת אחת!
תודה גם לכן :)
וואו יעל אני פעורת פה:eek:
המודעות שלך כמו תמיד- מלוטשות עד הפיפס האחרון...
נקיות, חכמות, מעוצבות בטעם טוב ונעימות לעין!
כשרואים בפרסומים את השם שלך בקרדיט לא הופכים דף...
מה שכן- אני חושבת שצריך אישור מיוחד מהמנהל להעלות כזה הרבה יופי ביחד בלי לתת להירגע, זה מסוכן...;)
הצחקת אותי כהוגן....
איזה כיף לשמוע.
לגמרי מדרבן להעלות לכאן שיתופים.

• הוסף לסימניות
רמה גבוהההההההההה

• הוסף לסימניות
וואו פשוט מושלם

• הוסף לסימניות
מודעות מדהימות אחת אחת!!!

• הוסף לסימניות
כל פרסום, שלמות!

• הוסף לסימניות
אמאלה ואבאלה!!
הפלת לי את הלסת (פיזית אבל)
שומרת לי את הכל

• הוסף לסימניות
כל מודעה מיוחדת במינה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה