תחגרו חגורות בטיחות.... אפשר הסבר בבקשה? [חוץ מהצבע, מה הרעיון?]
יענקי R ספר יהלום - עימוד נוצץ ברמה אחרת מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי פרסום וקופי עימוד ספרים צילום מקצועי עריכה תורנית עריכה והפקת סרטים 4/1/18 הוסף לסימניות #61 נכתב ע"י נאר לערנען: תחגרו חגורות בטיחות.... לחצ/י כדי להרחיב... אפשר הסבר בבקשה? [חוץ מהצבע, מה הרעיון?]
נכתב ע"י נאר לערנען: תחגרו חגורות בטיחות.... לחצ/י כדי להרחיב... אפשר הסבר בבקשה? [חוץ מהצבע, מה הרעיון?]
נאר לערנען משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי עימוד ספרים יוצרי ai 4/1/18 הוסף לסימניות #62 נכתב ע"י אהוב: אפשר הסבר בבקשה? [חוץ מהצבע, מה הרעיון?] לחצ/י כדי להרחיב... שאם תחגרו תשמור את החיים שלכם וככה לא תקדימו את סוף החיים. דהיינו החגורה מסתירה את סוף החיים שזה שומר את החיים שלכם....
נכתב ע"י אהוב: אפשר הסבר בבקשה? [חוץ מהצבע, מה הרעיון?] לחצ/י כדי להרחיב... שאם תחגרו תשמור את החיים שלכם וככה לא תקדימו את סוף החיים. דהיינו החגורה מסתירה את סוף החיים שזה שומר את החיים שלכם....
נאר לערנען משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי עימוד ספרים יוצרי ai 5/1/18 הוסף לסימניות #63 לא יכול להסביר... אני באמצע נהיגה...
י יונתן ליפשיץ משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי עיצוב פונטים 8/1/18 הוסף לסימניות #64 צפה בקובץ המצורף 317324
י יונתן ליפשיץ משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי עיצוב פונטים 9/1/18 הוסף לסימניות #66
י יונתן ליפשיץ משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי עיצוב פונטים 14/1/18 הוסף לסימניות #67
י יונתן ליפשיץ משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי עיצוב פונטים 14/1/18 הוסף לסימניות #68 השראה ליום סגריר
י יונתן ליפשיץ משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי עיצוב פונטים 15/1/18 הוסף לסימניות #69 Charles Williams https://www.behance.net/madeup
מרים שוורץ מאירה רגעים שמחים מנוי פרימיום צילום מקצועי עריכה והפקת סרטים 15/1/18 הוסף לסימניות #70 תודו שזה חמוד:
י יונתן ליפשיץ משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי עיצוב פונטים 16/1/18 הוסף לסימניות #71
ק קודקוד (לוגיקה) מנטורית ומאמנת עסקית מנוי פרימיום פמ"ג DIP עיצוב גרפי • 23/1/18 הוסף לסימניות #73 אחת ההברקות המוצלחות ביותר שפגשתי
A AVIGAIIL M משתמש מקצוען עיצוב גרפי • 23/1/18 הוסף לסימניות #74 אני ממש מחפשת השראה לפרסומת של מכירת בשמים לגברים!!!!!! תעזרו לי..........
כ כוכב מבריק משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי פרסום וקופי יוצרי ai 23/1/18 הוסף לסימניות #75 נכתב ע"י סבתא זלדה: אני ממש מחפשת השראה לפרסומת של מכירת בשמים לגברים!!!!!! תעזרו לי.......... לחצ/י כדי להרחיב...
נכתב ע"י סבתא זלדה: אני ממש מחפשת השראה לפרסומת של מכירת בשמים לגברים!!!!!! תעזרו לי.......... לחצ/י כדי להרחיב...
י יונתן ליפשיץ משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי עיצוב פונטים 23/1/18 הוסף לסימניות #76
י יונתן ליפשיץ משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי עיצוב פונטים 23/1/18 הוסף לסימניות #77 אותו מעצב
א-ירושלמית מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג פמ"ג DIP עיצוב גרפי כתיבה ספרותית איור מקצועי פרסום וקופי UX UI D I G I T A L • יוצרי ai 9/5/18 הוסף לסימניות #80 רוצים אתר מעולה להשראות? יש אמן אחד שמאתגר את עצמו כל יום ליצור מיניאטורה חדשה. היצירתיות... תענוג לעיניים. http://miniature-calendar.com
רוצים אתר מעולה להשראות? יש אמן אחד שמאתגר את עצמו כל יום ליצור מיניאטורה חדשה. היצירתיות... תענוג לעיניים. http://miniature-calendar.com