שיתוף מקודם 🍷הלילה הזה כולנו מתפנקים!🍷 - עם רגעים של פרנקלס - 3 זוכים במארזים מפנקים!🎉

אשכול פעיל - מכיל תוכן שיווקי
  • הוסף לסימניות
לשבת בבית נקי עם עוגיות פרנקלס וספר טוב

• הוסף לסימניות
קפה, עוגה מצויינת, ספה וספר זה הההההפינוק של פסח :)
וזה משתדרג עם טעם מיוחד של פרנקל'ס!
הטעם המנצח והנבחר אצלינו זה קוקוס- עוגת קוקוס, עוגיות אקסטרה קוקס, ושוקולדדדד יאמייייי!

• הוסף לסימניות
רגע של פינוק בשבילי זה כשאחרי יום עמוס של בישולים, ניקיונות והכנות לחג, אני מתיישבת עם כוס קפה חם ליד החלון, וברגע של שקט – שולפת מהמגירה עוגייה של פרנקל'ס.
זה לא סתם חטיף, זה רגע של נשימה, של מתיקות באמצע כל הטירוף של ההכנות לפסח.
במיוחד כשאני יודעת שכל המוצרים כשרים לפסח, טעימים, איכותיים ועם טעמים שפשוט אי אפשר להפסיק לנשנש.
הילדים שלי כבר יודעים – כשמגיעים הביתה ורואים את הארון מתמלא בפרנקל'ס, הם צועקים "יש! פסח מתקרב!"
זו הפכה להיות המסורת שלנו – אין חג בלי פרנקל'ס.
מקלונים מלוחים לפיקניק של חול המועד, עוגות בחושות לקפה של אחה"צ, ועוגיות שוקולד שאנחנו שומרים לאורחים (או גונבים בעצמנו כשאף אחד לא רואה 😉).
פרנקל'ס זה לא רק טעים – זה חלק מהאווירה, מהשמחה, מהתחושה שגם בפסח, אפשר להתפנק באמת.
תודה שאתם הופכים את החג שלנו להרבה יותר מתוק, רגוע ושמח 💛

• הוסף לסימניות
אבא שלי בפסח לא אוכל כמעט כלום
הבאתי לו כמה קופסאות פרנקלס כי את זה הוא כן אוכל!
וגם אנחנו עכשיו חוגגים על זה וגם בפסח

• הוסף לסימניות
רגע של פינוק
זה לשבת על הספה
אחרי בדיקת חמץ
אבל יש עוד עבודה
זה לפתוח בונוס אקסטרה
עם כוס קפה
לחלק לילדים
מקלות ביס מלוחים
ומאפה
לדעת שפנקתי אותם ואותי
וכל מי שטעמו אנין
ומי שמהסס אמליץ
תטעם-תבין...

• הוסף לסימניות
רגע של פינוק זה לשבת על הספה עם כוס קפה ועוגה של פרנקלס.
ולדעת שאפשר גם להביא לילדים בלב רגוע שיהנו!!!!!

• הוסף לסימניות
רגע של פינוק בשבילי זה לשבת על הספה אחרי שסיימנו את השטיפה היסודית ולהתפנק עם כוס קפה ועוגיות של פרנקל'ס.

• הוסף לסימניות
כי אין על העוגיות שלכם בעולם!!!
הן טעימות ופריכות במתיקות מעודנת כמו שאני אוהבת!!!

• הוסף לסימניות
פרנקלס זו כבר לא הגדה
זה מציאות ופינוק בלי מידה
רגעים משפחתיים וטעימים
מקופלים בעוגיות ובעוגות משתלמים!

• הוסף לסימניות
אני הכי אהבתי את העוגת שוקולד הרכה ומפנקת של פרנקלס!!
אצלי רגע של פינוק זה לטייל עם המשפחה בפסח כמובן עם עות שוקולד של פרנקלס!

• הוסף לסימניות
פרנקלס מבחינתנו זה העוגיות היחידות של פסח שניתן לומר עליהם שאפשר להכין קפה , לצרף כמה עוגיות ולהתחיל להתפנק😋

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה