שיר חדש 🎭מחרוזת פורים 2026 🎉

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
אני עובד בימים אלו על מחרוזת פורים 2026 – מחרוזת מושקעת, מלאה, עם הפקה איכותית.

המחרוזת תעלה כאן בשבוע הבא בפורמט MP3, בעזרת ה'.

מי שרוצה לקבל עדכון מיד כשהיא תעלה – מוזמן להירשם לערוץ היוטיוב:
פתוח בנטפרי!

שווה לחכות 🙂
wmremove-transformed (1).png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שלום לכולם,
אני עובד בימים אלו על מחרוזת פורים 2026 – מחרוזת מושקעת, מלאה, עם הפקה איכותית.

המחרוזת תעלה כאן בשבוע הבא בפורמט MP3, בעזרת ה'.

מי שרוצה לקבל עדכון מיד כשהיא תעלה – מוזמן להירשם לערוץ היוטיוב:
פתוח בנטפרי!

שווה לחכות 🙂צפה בקובץ המצורף 2182155
אפשר כקובץ?

• הוסף לסימניות
למה

למה מבקש הרשאת גישה?
איך אפשר להוריד בכל אופן?
לא יודע, אני יבדוק

עריכה:
הייתי צריך לאשר אחד אחד סידרתי את זה שכל מי שיש לו את הקישור יוכל להוריד בלי לבקש אישור.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לא יודע, אני יבדוק

עריכה:
הייתי צריך לאשר אחד אחד סידרתי את זה שכל מי שיש לו את הקישור יוכל להוריד בלי לבקש אישור.
קיבלתי תודה אין מילים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שימו לב: יש בערוץ הרבה שירים טובים ואיכותיים.
בעזר"ה יעלו עוד.

• הוסף לסימניות
חברים, פסח בפתח והתחלתם לנקות? 🧹
הכנתי לכם סט פסל של 40 דקות שיעביר לכם את הניקיונות בכיף.
מוזמנים ללחוץ Play וליהנות:
חג שמח! 🍷

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה