שיתוף מקודם 🎺🎺🎺 מחלקים לכם אפיקומנים חינם- כנסו להירשם🎺🎺🎺 🎁

אשכול פעיל - מכיל תוכן שיווקי
  • הוסף לסימניות
הזמנתי לפני כמה שנים נראה לי עוד לפני שהיה בכלל אתר.
יחס מעולה שרות מושלם והכי חשוב מחיר משתלם.

• הוסף לסימניות
אתר מעולהה
הזמנתי ועוד אזמין
זול

• הוסף לסימניות
איזה אתר מהמם!
אני כבר שנים מחפשת מלאי של בובות יהודיות (קינדער וועלט ודומיו)
ובכל מקום אני מוצאת דגמים בודדים
ורק באתר שלכם אני רואה כ"כ הרבה מבחר!
פשוט חוויה, רצה להזמין

• הוסף לסימניות
"איזה כיף לגלות אתר עם מבצעים שווים באמת! מצאתי בדיוק מה שחיפשתי."

• הוסף לסימניות
קניתי באתר בזמנו, שרות נח ומחירים מצויינים
אגב, את המשלוח קיבלתי עד הבנין בחינם!

• הוסף לסימניות
קניתי פעמיים באתר
היה יעיל מהיר איכותי ונוח
מחיר טוב ושירות מעולה

• הוסף לסימניות
אתר מזמין לקנות ולהנות
מחכה להזדמנות

• הוסף לסימניות
אני מאוד נהנית שבקטלוג יש גם מגוון של "פיקולה סיטה" ולא רק פליימוביל,
הילדים שלי מעדיפים הרבה יותר את הדמויות של פיקולה ע"פ פליימוביל, ולא קל להשיג ערכות של פיקולה סיטה בפריפריות.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שיש מבחר מאוד גדול באתר שלכם ויש את הייחודיות של המשחקים שמתאימים לחרדים והכל בכמות מבחר גדולה

• הוסף לסימניות
מבחר ענקקקקקקק
שווה!!!!

• הוסף לסימניות
קליקס מעולה הכי זול שראינו

קניתי כמה פעמים , אתר נח, נעים וברור - חוית קניה באונליין
המחירים נוחים מאד ומשלוח מהיר במיוחד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה