שיתוף מקודם 🎺🎺🎺 מחלקים לכם אפיקומנים חינם- כנסו להירשם🎺🎺🎺 🎁

אשכול פעיל - מכיל תוכן שיווקי
גם אנחנו עוקבים אחרי המיילים ונהנים מאוד...
אתר מושקע והמחירים מעולים.
יישר כח.

אתר מיוחד, בנוי מצויין, תמונות גורמות לך להוסיף לסל מכל הבא ליד ומשם הדרך קצרה לבחירת משלוח והביתה....

האתר נעים ונגיש,
המחירים ממש נוחים
והמוצרים שווים כל שקל!!

האתר מגרה מאד והכל במחירים ממש משתלמים וזולים

אתר יפה מאד ומזמין לקניה

האתר נראה נוח
המחירים מעולים! והוגנים!

אתר מהמם, משחקים איכותיים ויפים במחיר פצצה!

פעם ראשונה שאני נחשפת לאתר
הרבה פה באשכול כותבים שזה זול בהשוואה אז אולי ננסה באמת
יש לי עכשיו 300 ש"ח שקבלתי מתנה לבן החלאקה שלי-אשמח להמלצה עבור משחק שווה.
תודה.

נכנסתי לאתר, בא לי להיות שוב פעם ילדה ולשחק בכל המשחקים שיש שם.... שווה!

גם אני ממש נהנית בכל פעם שיש פרסום חדש לפתוח ולהסתכל המבחר שם זה משהו מדהים והמחירים באמת טובים

חגיגת המבצעים של פליימומייל פרצה בסערה,
כשמאחוריה שובל של אנשים המומים ונדהמים.
כזה דבר עוד לא היה!

צפה בקובץ המצורף 1930435
וזה רק קצה הקרחון, עוד המון מבצעים הזויים וחסרי תקדים, מחכים לכם באתר.

השובל, אגב, התעשת בסוף, ופתח בבולמוס רכישות חסר תקדים..
(אודה ה' מאוד בפי ובתוך רבים אהללנו)

רבותי, להתעשת זה נחמד, אבל אין זמן,
המלאי הולך ואוזל, לחצו כאן מהר לפני שייגמר!
אה, רגע, רגע, משהו חשוב:

👈🏻 רכשתם פעם בפליימומייל? הצצתם באתר? שמעתם עלינו מחבר/ה?
שתפו כאן בחוויית הרכישה שלכם / התרשמותכם / דעתכם,
והיכנסו להגרלה על קופון בסך 300 ש"ח.

פסח כשר ושמח ובשורות טובות.
אני פשוט אוהבת לראות את האחיינים שלי משחקים במשך שעות ונראה כאילו הם בנו להם בועת דמיון ששייכת רק להם ואני מאמינה שכשהם יגדלו זה יהפוף לבועת זיכרון ששייכת רק להם. תודה רבה לכם על שעות של הנאה...

המחירים הכי טובים!!!
ואיכות ללא פשרות ומגוון הכי זמין!

אתר נוח מאוד ונעים לעין
מחירים זולים יחסית לשוק
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה