שיתוף מקודם 🎺🎺🎺 מחלקים לכם אפיקומנים חינם- כנסו להירשם🎺🎺🎺 🎁

אשכול פעיל - מכיל תוכן שיווקי
  • הוסף לסימניות
כתושבת ביתר קניתי כמה פעמים מאד נהניתי שאפשר לשלם גם מזומן וגם לשליח
מצד שני יש כל הזמן מוצרים חדשים ומעניינים ובמחיר טוב

• הוסף לסימניות
מתי?
מי נכנס?
איך נעשית?
י' ניסן.
כל מי שמשתף בחוויית רכישה / התרשמות.
התוצאות יפורסמו כאן.
ניתן יהיה להשתמש בקופון רטרואקטיבית, כלומר על קניה שכבר נעשתה :)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני מהצפון
רכשתי בעבר קיבלתי שירות פצצה!
זיכו אותנו על מוצר שהגיע תקול מהחברה.

• הוסף לסימניות
נהניתי מאוד לקנות
מהשירות והמחירים
חוזרת כל פעם לאתר הזה דבר ראשון לבדוק אם המשחק שאני רוצה נמצא

• הוסף לסימניות
אתר ידידותי ונוח לשימוש
חברות טובות
מחירים זולים!
ושירות מיוחד!

• הוסף לסימניות
נראה מעולה!
אני רוצה להזמין מונופול
יש משהו מוצלח?

• הוסף לסימניות
נכנסתי כמה פעמים
והתרשמתי לטובה
מהמחירים ומהמבחר

• הוסף לסימניות
וואו
חפשתי משהו במלא אתרים והכל יקר או אמזון עם מליון וחצי שקל על המשלוח
ופה אני מגלה במחיר מעולה
אתר שווה עם מבחר עשיר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה