שיתוף מקודם 💎 TM COLLECTION מחלקת מתנות – תשכנעי אותנו שמגיע לך וכנסי להגרלה!

אשכול פעיל - מכיל תוכן שיווקי
מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אשמח לזכות כדי להכיר את הקולקציה המדוברת....

• הוסף לסימניות
כי אני רוצה להתחדש בבגד מהמם שפרגנו לי על מגש של כסף!!

• הוסף לסימניות
כמות המידע שניתן לאסוף מאשכולות כאלו...!
נשים ונערות, קחנה בחשבון.

לנושא האשכול: עוד לא פגשתי אישה שתתנגד לבגד חדש. אני לא אהיה הראשונה.

• הוסף לסימניות
כי אין כמו אישה מאושרת.
ומה הפטנט הסודי שגורם לאישה להיות מאושרת?????
רק בגדים חדשים!
אה... אבל אחרי חודש היא צריכה עוד מהאושר הזה?!?
זה כבר סיפור אחר..;)
ואין דבר יותר גדול מלשמח יהודי אפילו רק לחודש.

• הוסף לסימניות
כי מגיע לי !
ובכל זאת לא מתכננת לקנות, רק לזכות ;)

• הוסף לסימניות
כי אני מאמינה שזה בגדים שאני אוהבת, ובינתיים אין לי את הזכות להכיר מקרוב כי אין לנו מכירה

• הוסף לסימניות
כי בפסח עד שקניתי בגד שאהבתי ולמרות שעלה יקר מאוד אחרי כביסה הוא איבד את הצורה
ולהגיע שוב מהפרפריה למרכז למצוא בגד חדש זה סיפור מסובך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה