כןרלוונטי?
ורוד,תכלת,2 כחולים וסגולאשמח לפרטים על היואל גבע
לאאם אקטואלי עדיין, אשמח לרכוש.
בירושלים?
יואל גבע אני צריכה חלק ד שמתאים למבחני סאלד
יש לי אנגלית. פנו בפרטי.מחפשת את הספרים הבאים:
כיתה י'
לא מובן מאליו חלק ב'
להתחבר לתחביר
ספרי אנגלית: PRIME YOUR POWER
SKY LINE ספר+חוברת
הוא? אני צריכה לבדוק אם לא מכרתי אותו בעבר אני יעדכן פה מחר..יואל גבע אני צריכה חלק ד שמתאים למבחני סאלד
יש לי למכור במצב מעולהמחפשת את הספרים הבאים:
כיתה י'
לא מובן מאליו חלק ב'
להתחבר לתחביר
SKY LINE ספר+חוברת
אין לי אישי,לי יש ב50 ש''ח.
לפרטים באישי.
וואי מאיפה את ממש יעזור לייש לי ״בואו חשבון״ 2 - לא היה בשימוש כלל
בני ברקאין לי אישי,
ולא רוצה לכתוב מייל,
אולי תגידי לי בערך מאיזה איזור,
בשביל לדעת עם רלוונטי,
יש לי את ספרי האנגלית אם רלוונטי.מחפשת את הספרים הבאים:
כיתה י'
לא מובן מאליו חלק ב'
להתחבר לתחביר
SKY LINE ספר+חוברת
קצת רחוק,בני ברק
?הוא? אני צריכה לבדוק אם לא מכרתי אותו בעבר אני יעדכן פה מחר..
צפה בקובץ המצורף 2015480
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים