יהודה בן אריה
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
מחפשים ילדותינו לכתה ג וכן לכתה ו
בבני ברק
נשמח לקבל
תודה
בבני ברק
נשמח לקבל
תודה
רלוונטי? אני צריכה כרטיסים רמה 3למכירה כרטיסי דיבור TALKING TAGS
לכיתות ו,ז,ח, חדש ממש(נרכש בטעות פעמיים)
זה נמכר ביחד כל החלקים.רלוונטי? אני צריכה כרטיסים רמה 3
אשמח. באיזה אזור?מוסרת ספר מילון עברי אנגלי-אנגלי עברי של אוקספורד
מבני ברק
אשמח. בבני ברק אזור קהילות ויזניץ
איפה בארץ?למכירה:
ספר מתמטיקה יואל גבע כחול 4 5 יחידות לימוד כיתה י כרך א'
ספר מתמטיקה יואל גבע כחול 4 5 יחידות לימוד כיתה י כרך ב'
ספר מתמטיקה יואל גבע תכלת חלק ג' גאומטריה
ספר מתמטיקה יואל גבע ורוד חלק א'
כל אחד ב-40 שקל במצב כחדש ממש! לא כתוב כלום ! נראה חדש!
כאזרח רענן ספר אזרחות 25 שקל מצב כחדש ממש!
לקט ממעיינות הנצח חלק א'+ב' 25 שקל ביחד חדשים! לא נעשה בהם שימוש כלל!
פרקים בתולדות ישראל האחרונים חלק ב' 25 שקל מצב כחדש ממש!
כל הספרים במצב חדש ממש בלי אוזני חמור ובלי קשקושים!
נביאים ישעיה תרי עשר ומלכים 14 שקל כל אחד.
רחוק לי,
לאיזה אזור את צריכה ?רחוק לי,
אני עדיין חושבת על זה
ספר מתמטיקה יואל גבע ורוד חלק א'
כן הורוד והתכלת למדתי אותם בכיתה ט' @אביגיל מריםהאם זה לכיתה ט'? ידוע לך איזה חלקים צריך לכיתה ט'?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים