מידע שימושי 🔍 מוצרים לא ממותגים שיותר טובים מהמותג – בואו נחשוף אותם!

• הוסף לסימניות
מעניין מאוד. ייתכן שזה כך באמת.
אני לא זוכרת כבר מה היה עם הקטן אבל נראה לי שגם ככה הייתי שמה לפי הסימון בתא שבמכונה.
אם אכן יודעים את זה ומדללים / משתמשים בכמות קטנה יותר, זה מעולה. תודה על המידע
זה בדיוק כך ונראה לי גם כתוב על הגלון

• הוסף לסימניות
אשכול נצרך מאוד.
נא להקפיד על כלליו כדי שכולנו נהנה.
לגופו של שקד: שקדי מרק של יש ומעולה מיוצרים ע"י חברת מנה חברה מוצלחת עם מתכונים מעולים, יש להם עוד כמה מוצרים פופולאריים
@סתם שמרל היקר
לצורך הנושא הבאתי פה הערה חשובה מאוד שיתכן כי חלק מהמוצרים הנמכרים תחת מותג שונה ואע"פ שהם מאותה החברה יתכן ויהיה שוני גם באיכות המוצר עצמו, וכן מוצרים מחברות שונות אפילו אם הם דומים בטעם יש להביא לידיעת הציבור את ההבדל בתהליך הייצור (טיגון או אפייה) ככל שידוע. וחשוב מאוד שכשמביאים שם של מוצר מאותה החברה לוודא שבאמת מדובר באותו המוצר ברמתו ולא מוצר בעל איכות נמוכה יותר.
הערתך אינה במקומה כלל ומעודדת זריית חול בעיני הציבור, עקב כך שהערתי חשובה מאוד כשמדובר בהשוואות מחירים.
בברכה ובכל הכבוד הראוי
@בעל ניסיון

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מרכך כביסה של יש
אני אוהבת את הכחול
זול ומקבלת עליו בלי סוף מחמאות
היה שלב שניסיתי להחליף חברה כדי לגוון בריח (כי התרגלתי לריח של יש וכבר לא מרגישה אותו) וממש התאכזבתי,
ריח חלש יותר והשאיר לי כתמים על הכביסה

• הוסף לסימניות
ספגטי טעמן טעים יותר משל אוסם ( סתם גיליתי שבפסטה ובפתיתים ככל שהחברה יותר פשוטה, יותר טעים!)

בסבון כלים אל תתפתו לקנות את החיקוי או הזול.... יעלה לכם ביוקר ועצבים!
רק 24% חומר פעיל לפחות (שזה אומר פיירי או ספארק)

• הוסף לסימניות
השנקל שלי:
שקדים ואגוזי מלך טבעיים שמשווקים באריזות של 400 גרם פחות או יותר בחברות כמו מיה ודרומה
לעיתים יש פער של עשרות אחוזים במחיר
וזה לא איזה מתכון, בסך הכל מוצר טבעי, במשקל זהה
שימו לב

• הוסף לסימניות
ראיתי תרסיס אקונמיקה מותג יש ומותג יוקרה מיוצר באותו מפעלץ
היה ע”ז כתבה באחד הערוצים ותגובת החברה לא הייתה ברורה.

• הוסף לסימניות
השנקל שלי:
שקדים ואגוזי מלך טבעיים שמשווקים באריזות של 400 גרם פחות או יותר בחברות כמו מיה ודרומה
לעיתים יש פער של עשרות אחוזים במחיר
וזה לא איזה מתכון, בסך הכל מוצר טבעי, במשקל זהה
שימו לב
יש משחק באיכות האגוזים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה