מידע שימושי 🔍 מוצרים לא ממותגים שיותר טובים מהמותג – בואו נחשוף אותם!

• הוסף לסימניות
הביסקוויטים של מעולה טעימים ממש
אצלנו אוהבים רק אותם לעוגת ביסקוויטים גבינה - הם נימוחים וטעימים

פסטה אני אוהבת מאד את של יש הרבה יותר מאסם

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שוקולד לאפיה-
יש מטבעות שוקולד של חברת קדמה. 500 גר ב11.90!! שורד הגליל ועלית עולים פי כמה וכמה.
יש לבן (פרווה) וחום בטעם מדהים!!! לטעמי טעם זהה לורד הגליל.
כל מי שהמלצתי לה לא מפסיקה לקנות
איפה קונים?

• הוסף לסימניות
לא הייתי אומרת יותר זול
אבל ממליצה ממש על הקמח כוסמין 80 של רמי לוי. יוצא בצק פצצה וטעים.
לא בטוח שיותר זול זה בערך 13 ש"ח

• הוסף לסימניות
כל מוצר שקונים שווה לבדוק יצרן לעומת מותג קיים זה משמעותי
למשל שמרים של שמרית ושמרים של אינסטנט מיוצרים באותו מפעל עם פער קטן במחיר כמו כן ריבת חלב של טעמן ודומותיה שווה להשוות
גולת הכותרת קוסקוס של אוסם מיוצר במפעל של קוסקוס שמיצרים גם קוסקוס אותו הדבר בטעם פער של לפחות 4 ש"ח ליחידה

• הוסף לסימניות
בלת"ק
סבון של טאצ'- מעולה.
פיירי הורס את הידים (למי שלא מתשמש עם כפפות לשטיםת כלים)

• הוסף לסימניות
בלת"ק
סבון של טאצ'- מעולה.
פיירי הורס את הידים (למי שלא מתשמש עם כפפות לשטיםת כלים)
מאז שאני קטנה אני עובדת אתו ולא הורס לי שום ידיים.
תבדקו אלרגיה...

העיקר 24% חומר פעיל. פחות מזה לא מתקרבת.

• הוסף לסימניות
ייצור מאותו מפעל לא בהכרח אותו דבר,
לתשומת לב כל מי שבטוח שאם כתוב שמיוצר במפעל של מותג אז זה אותו דבר
יש פסי יצור ,ובהחלט יתכן שינוי, כי רכיב אחד פחות או אחד יותר
מידיעה של גיסי שייצר מוצר במפעל של חברה , החברה מייצרת אותו דבר אבל יש הבדל מהותי ברכיבים

• הוסף לסימניות
בלת''ק
חלק ממוצרי סאקרה-SACARA

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה