דרוש מידע 🔥 שאלה חשובה על אוטומציה עסקית 🔥

• הוסף לסימניות
שלום,
אני מתעניינת לאחרונה בעולם האוטומציה האישית והעסקית, ורוצה להבין טוב יותר:

• מה בדיוק נכלל במושג "אוטומציה עסקית"?
  • היכן באמת שווה ללמוד את התחום בצורה מקצועית ורצינית?
  • אני רואה הרבה פרסומים ודחיפות להצלחה, קורסים, התרמות – האם זה באמת "הדבר הבא" או שזו רק אשליה שמוכרים לנו?

אשמח מאוד לשמוע מנסיונכם:
✔️ ממי שלמד ויכול להמליץ על מקומות טובים?
✔️ מי כאן עוסק בזה בפועל ויכול לשתף מה באמת קורה מאחורי הקלעים?

תודה רבה מראש על כל עזרה 💛
(ואם יש לכם גם המלצה על קורס פרקטי וטוב - בכלל אשמח!)

• הוסף לסימניות
יש המון מידע בפורום, תעשו חיפוש טוב

• הוסף לסימניות
מוסיפה שאלה,
מה סיכויי ההשמה בזה? קשה או קל למצוא עבודה?
(יש עבודות שרק אם יש ניסיון מקבלים אותך והסיכוי להיכנס לשוק ממש קשה)

• הוסף לסימניות
כדאי לפנות לפורום של אוטומציה עסקית, בכדי שכל המתעסקים בתחום משם יבחינו בכך.
צריך לתייג כ"שאלת אורח".
בהצלחה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שלום,
אני מתעניינת לאחרונה בעולם האוטומציה האישית והעסקית, ורוצה להבין טוב יותר:

• מה בדיוק נכלל במושג "אוטומציה עסקית"?
  • היכן באמת שווה ללמוד את התחום בצורה מקצועית ורצינית?
  • אני רואה הרבה פרסומים ודחיפות להצלחה, קורסים, התרמות – האם זה באמת "הדבר הבא" או שזו רק אשליה שמוכרים לנו?

אשמח מאוד לשמוע מנסיונכם:
✔️ ממי שלמד ויכול להמליץ על מקומות טובים?
✔️ מי כאן עוסק בזה בפועל ויכול לשתף מה באמת קורה מאחורי הקלעים?

תודה רבה מראש על כל עזרה 💛
(ואם יש לכם גם המלצה על קורס פרקטי וטוב - בכלל אשמח!)
שאלה מעולה.
ג.נ. אני בוגר הקורס וכיום מרצה מידי פעם בקורס הזה.
ולגופה של שאלה.
כאשר יש נושא שיש עליו הרבה קורסים, משמע שהנושא בהחלט מכיל הזדמנות עסקית ואישית בצורה גבוה, במקרה כזה הייתי באופן אישי הולך למקום הראשון שפתח קורס בנושא ולו מהסיבה שיהיה לו הכי הרבה נסיון בתחום, אם במקרה הוא מכללה ולא קורס אינטרנטי אז מה טוב.
במקרה דידן @prog_office זה המקום.

לגבי הנושא בעצמו בצורה מופשטת מדובר בתחום שמלמד איך לתת מענה במוצרי הדיגיטל של עסקים בלי צורך לדעת קוד לפני או אחרי. (תחום הnocode)

עם התפתחות עולם הדיגיטל (כן גם בזכות הAI) בעתיד צופן ככל הנראה צורך במנהלי מערכות ובעיקר אינטגרטורים/אוטומטרים.

אי לכך ובהתאם לזאת אני מאמין בתחום הזה מאד! ואולי גם בגלל שיש לי עסק מצליח בתחום, ועוד הרבה מבוגרי התחום עובדים ומתשכרים יפה בתחום.

בהצלחה רבה בכל בחירה.

• הוסף לסימניות
אני כרגע עדין באמצע הלימודים בפרוג ונהנת מאד!
בדקתי גם מקומות אחרים ודיברתי עם כמה שלמדו במקומות אחרים ואין מה להשוות את הרמה.
על כל השאר @רוני אפטר ענה לך.

• הוסף לסימניות
שאלה מעולה.
ג.נ. אני בוגר הקורס וכיום מרצה מידי פעם בקורס הזה.
ולגופה של שאלה.
כאשר יש נושא שיש עליו הרבה קורסים, משמע שהנושא בהחלט מכיל הזדמנות עסקית ואישית בצורה גבוה, במקרה כזה הייתי באופן אישי הולך למקום הראשון שפתח קורס בנושא ולו מהסיבה שיהיה לו הכי הרבה נסיון בתחום, אם במקרה הוא מכללה ולא קורס אינטרנטי אז מה טוב.
במקרה דידן @prog_office זה המקום.

לגבי הנושא בעצמו בצורה מופשטת מדובר בתחום שמלמד איך לתת מענה במוצרי הדיגיטל של עסקים בלי צורך לדעת קוד לפני או אחרי. (תחום הnocode)

עם התפתחות עולם הדיגיטל (כן גם בזכות הAI) בעתיד צופן ככל הנראה צורך במנהלי מערכות ובעיקר אינטגרטורים/אוטומטרים.

אי לכך ובהתאם לזאת אני מאמין בתחום הזה מאד! ואולי גם בגלל שיש לי עסק מצליח בתחום, ועוד הרבה מבוגרי התחום עובדים ומתשכרים יפה בתחום.

בהצלחה רבה בכל בחירה.
אשאלה האם זה מתאים גם לאחד שכבר מתכנתת?
האם זה מוסיף, או שזה כיוון אחר?

• הוסף לסימניות
כדאי לפנות לפורום של אוטומציה עסקית, בכדי שכל המתעסקים בתחום משם יבחינו בכך.
צריך לתייג כ"שאלת אורח".
בהצלחה!

אין לי הרשאות כדי לפרסם....
:(

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה