תנו לי ביקורת 🤎🤍💙👶כשגם הבן שלי הופך ל'לקוח' בסטודיו – התוצאה שווה הצצה!🤎🤍💙👶

• הוסף לסימניות
🤎
🤍
💙

"לאחר הרבה זמן שתכננתי את זה,
סוף סוף צילמתי את הילד שלי בסטודיו שלי,
באווירה וינטג' קסומה.
זה היה אתגר גדול – מצד אחד להיות אמא,
ומצד שני להיות הצלמת המקצועית שרוצה להוציא את המיטב מכל רגע.
היה לי חשוב שגם לו יהיו תמונות יפות ומרגשות,
כמו כל הלקוחות שלי. התוצאה יצאה מספקת במיוחד."
🤎
🤍
💙

קבצים מצורפים

• DSC04718.jpg
    DSC04718.jpg
    5.3 MB · צפיות: 58
  • DSC04728.jpg
    DSC04728.jpg
    4.6 MB · צפיות: 59
  • DSC04740.jpg
    DSC04740.jpg
    5.2 MB · צפיות: 55
  • לפרוג.jpg
    לפרוג.jpg
    KB 219.4 · צפיות: 60
  • הוסף לסימניות
שיווווווווווואוו
מה זה הדבר המתוק והכובש הזה
תמונות יפיפיות!!

• הוסף לסימניות
מהממם מתוק ממש!

• הוסף לסימניות
מיכל, כל כך יפה! והוא בכלל דוגמן שווה, אני תמיד נפעמת מהתאורה המדויקת שלך

• הוסף לסימניות
אישה בונבון
ותמונות מתוקות

• הוסף לסימניות
סט מהמם!!
והוא בכלל יפיוף!

• הוסף לסימניות
מתוקי שהוא,
והתמונות מהממות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה