צילום אמנותי 🧸MY TEDDY BEAR

• הוסף לסימניות
איזה אושר!
עד עכשיו נתנו לי לקרוא ספרים בלטינית
https://www.prog.co.il/threads/יצאנו-מאגדה.1103746/ ( סט נוסף )
סוף סוף נותנים להצטלם עם מישהו שמבין אותי:p:)
(משום מה אני לא מצליחה להעלות את התמונות באופן מלא- אז צפו בקישורים המצורפים- שווה!)

IMG_5516_Edited.jpg
IMG_5509_Edited.jpg

צפה בקובץ המצורף 1765220537325.jpeg
צפה בקובץ המצורף 1765220550457.jpeg
צפה בקובץ המצורף 1765220523195.jpeg
IMG_5425_Edited.jpg

:p

קבצים מצורפים

• IMG_5019_Edited.jpg
    KB 436.2 · צפיות: 159
  • IMG_5045_Edited.jpg
    KB 439.9 · צפיות: 128
  • IMG_5470_Edited.jpg
    KB 464.7 · צפיות: 116
  • IMG_5537_Edited.jpg
    KB 707.5 · צפיות: 115
  • IMG_5558_Edited.jpg
    KB 896.3 · צפיות: 106
  • 1765220571324.jpeg
    KB 439.9 · צפיות: 148
  • הוסף לסימניות
סט יפה
האחרונה מספרת סיפור.מתוק..!

• הוסף לסימניות
איזה מתוק הוא
התמונות עם הדובי מושלמות

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות החמות
יש לכן מושג איך אני יכולה להעלות את כל התמונות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה