• הוסף לסימניות
האם למישהו פה יש קו טלפון של נטויזין, האם אתם מרוצים?

• הוסף לסימניות
לחברה שלי יש קו של נטו ויזין- גרוע מאוד!!!!

כמעט כל שיחה באמצע השיחה היא שומעת אותי ואני לא וזנ יכול לקחת דקה, 5 דקות ואפילו נעשר דקות

מילא אני חברה שלה- אני אומרת לה- אני לא שומעת אותך ומחכה עד שאני אשמע.
אבל הקטע הרציני עם לקוחות או כל מיני חשובים שהיא פשוט צריכה להתקשר שוב ולהתנצל שזה בעיה בקו- פשוט לא לעניין ובלתי נסבל.

היא יוצרת כמעט כל יום קשר עם החברה- שלא מצליחה להתמודד עם זה ולא תמיד עונה...

תחשבי על זה טוב טוב.... ותבררי היטב היטב.

• הוסף לסימניות
לי יש קו של נטויז'ן להגיד שאני מרוצה זה יהיה שקר
אבל יכול להיות זאת אומרת רוב הסיכויים שיש לי בעיות בגלל שהקו יושב על האינטרנט מה שאומר שהקו תלוי בספק האינטרנט שבמקרה שלי זה רימון
רימון לא נחשבים אמינים אמינים במהירות שהם נותנים לך (מבחינתי בכל אופן) ויש להם ניתוקים (כמו אתמול בלילה) כך שרוב הבעיות שלי הם מול רימון ולא נטויז'ן
גם לי היו בעיות של "חוסר קליטה" ודיליי בקו אבל זה היה רק בהתחלה היום אני כבר לא חווה את זה
עוד משהו שחשוב לדעת למרות שהם אומרים שמי שמדבר בטלפון לוקח רק 5% מהרוחב פס או שזה בדיה או לא יודע מה כי אצלי ברגע שמישהו מדבר בטלפון האינטרנט נהיה איטי ברמות ממש גבוהות כך שאתה מעדיף לעשות דברים אחרים במקום לגלוש מצד שני אני רק עם 1.5 MB שזה ממש קצת אז יכול להיות שלכן אצלי זה בעייתי
אגב דיליי וניתוקים יש גם אצל אורנג'
הצורה הזאת מוזילה לי משמעותית את החשבון טלפון
בהצלחה

• הוסף לסימניות
יש לנו שני קווים של נטוויזן, החשבון החודשי (4000 דקות ב 60 ש"ח בלבד) שוה את כל הניתוקים והבעיות.
יש בעיה מאד מאד גדולה שקשה לשלוח פקסים מהקווים שלהם, ולכן אם את צריכה את זה גם לצורך עסקי זה לא כל כך שוה. (אנחנו מחזיקים את זה לצורך עסקי אפילו שזה עושה בעיות, כי המחיר בבזק היה יוצא לנו יותר מ 500-600 ש"ח לחודש).
כמו"כ כדאי לשים לב שהקו צורך תשתית של אינטרנט ולכן אפשר להשאיר את הקו הקודם של בזק במקום לבטל אותו, כי בכל מקרה משלמים 25 ש"ח עבור החזקת הקו של בזק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה