אני חושב שגם אם הוא יתעורר זה כבר קצת מאוחר מדי והוא לא יוכל להסיר את התמונה.נכתב ע"י דניאל נ;654192:אני חושב שצריך להסיר מיד את התמונה
מיכאל נרדמת ? או רק אם אכתוב שהקימפוז בעייתי תתעורר ?
נכתב ע"י כדרלעמר;653909:.כעת רק נשאר למצוא את הבחור ולראות תמונה איך אתה מצלם אותו![]()
נכתב ע"י yank;654166:שלום חברים!
הנה, אני הבחור שצולם בתמונה.
שבוע טוב לכולם וברוך הבא לך המשתמש החדש.נכתב ע"י איצה מאייר;654193:אני חושב שגם אם הוא יתעורר זה כבר קצת מאוחר מדי והוא לא יוכל להסיר את התמונה.
נכתב ע"י yank;654166:אני וחבר שלי (שהרבנים מהמגזר שלו לא אסרו את מכשיר האייפון) .
נכתב ע"י מי;654274:התמונה של הרב עובדיה בכלל לא קשורה לפורום צילום.
פורום צילום מיועד לעבודות של צלמים מתוך הפורום, כדי להתמקצע בתחום הצילום.
איך התמונה של הרב עובדיה מתקשרת להנ"ל?
היה אפשר להעלות אותה ב"איש את רעהו".
נכתב ע"י דניאל נ;654285:הוא ספרדי חחחח
נכתב ע"י דניאל נ;654294:מסופר על אחד מה״גדויילים״ שעלה לשמים לאחר 120 וכמובן פסקו את דינו לגן עדן
לפתע הופיע מלאך שחור וטען שנברא מלימוד רמב״ם מוטעה של אותו רב, כמובן שהרב נחרד ואמר שמוכן לשבת 100 שנה בגיהנום אולם אינו מסכים לטענה שלמד את הרמב״ם לא נכון, בעולם האמת כידוע אין ספיקות והזמינו את הרמב״ם בכבודו ובעצמו להשיב לטענה, כשהרמב״ם נכנס לחדר והרב ראה אותו הוא הניף אץ ידו בביטול ואמר שאל : מה מבין ״פרענק״ ברמב״ם ???
נכתב ע"י דניאל נ;654285:הוא ספרדי חחחח
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים