מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני חושב שצריך להסיר מיד את התמונה
מיכאל נרדמת ? או רק אם אכתוב שהקימפוז בעייתי תתעורר ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דניאל נ;654192:
אני חושב שצריך להסיר מיד את התמונה
מיכאל נרדמת ? או רק אם אכתוב שהקימפוז בעייתי תתעורר ?
אני חושב שגם אם הוא יתעורר זה כבר קצת מאוחר מדי והוא לא יוכל להסיר את התמונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;653909:
.כעת רק נשאר למצוא את הבחור ולראות תמונה איך אתה מצלם אותו :)

נכתב ע"י yank;654166:
שלום חברים!
הנה, אני הבחור שצולם בתמונה.

בבקשה מאיר.:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איצה מאייר;654193:
אני חושב שגם אם הוא יתעורר זה כבר קצת מאוחר מדי והוא לא יוכל להסיר את התמונה.
שבוע טוב לכולם וברוך הבא לך המשתמש החדש.
משום מה איצה צודק !! איכשהוא נעלם לי האיקון של עריכת ההודעה מראש האשכול כך שאכן צריך לפנות למנהל ע"מ להסירה!

כמובן שלא היתה שום כוונה להציג מחזה מזלזל בך , הסיטואציה שבתמונה פיתתה אותי לצלםתמונה זו. הניגודיות שלך בתוך הרקע היתה מאד מעניינית לטעמי. אכן אפשר לראות שלא היה לי שום חלק במה שאתה קורא "דיון רציני ומעמיק" . ולא עוד אלא שאני לא רואה שום בעיה בתמונה מאחר שאני ואתה נמצאים באותה סירה שנינו עומדים ומצלמים עם מינים סידור ומצלמה. ( ואפילו טלית היתה סדורה על גבי .. ) מה זה משנה APPLE או NIKON ??? ( סתאאאאם .. ניקון זה ליגה מעל כולם ) !!
בקיצור : סתם התלהמות מיותרת ומצחיקה כרגיל לפורום זה !!

שבוע טוב וסליחה אם נפגעת מפרסום זה !

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yank;654166:
אני וחבר שלי (שהרבנים מהמגזר שלו לא אסרו את מכשיר האייפון) .

רגע ! רגע! זה כבר משו אחר !!
מזה שאתה אומר "שהרבנים מהמגזר שלו לא אסרו" האם אפשר ללמוד מזה
שהרבנים מהמגזר שלך כן אסרו?
אם כן, נראה לי שאתה עובר כאן על איסור חמור של נגיעה בפלאפון לא כשר ר''ל
איסור כזה בפרהסיה??
וחוץ מזה אייפון ?? מה קרה? נגמרו הסמסונגים????
להסיר את התמונה ומיד!!!!!!!
:):p

• הוסף לסימניות
מה שהכי מעניין אותי שאני הבאתי לפורום תמונה של הרב עבדיה יוסף. (יושב ולומד וראש הממשלה ושתי חברי כנסת באים לביקור והרב ששקוע בלימוד אפילו לא מפסיק ואפילו לא מסדר את השולחן היות והוא באמצע ללמוד)

הבאתי את התמונה ללמד כמה חשוב לימוד התורה... ומשום מה שמתי לב עכשיו שהנהלת הפרוג הורידו את הנושא עם התמונה, והתמונה בנושא הזה כן השאירו...??????....

לא שיש לי בעיה עם זה אבל מעניין לדעת האם מישהו רואה חיסרון בתמונה? אדרבה אשמח לשמוע...

קבצים מצורפים

• 1.png
    KB 838 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
התמונה של הרב עובדיה בכלל לא קשורה לפורום צילום.
פורום צילום מיועד לעבודות של צלמים מתוך הפורום, כדי להתמקצע בתחום הצילום.
איך התמונה של הרב עובדיה מתקשרת להנ"ל?
היה אפשר להעלות אותה ב"איש את רעהו".

• הוסף לסימניות
בטח להסיר את הצמונה של הרב עובדיה!!
מה זה? הם לא יודעים שלא יפה להצביע?? :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;654274:
התמונה של הרב עובדיה בכלל לא קשורה לפורום צילום.
פורום צילום מיועד לעבודות של צלמים מתוך הפורום, כדי להתמקצע בתחום הצילום.
איך התמונה של הרב עובדיה מתקשרת להנ"ל?
היה אפשר להעלות אותה ב"איש את רעהו".

זה מה שהיה, הבאתי את זה בפורום של איש את רעהו?

סתם מעניין אותי מה היה ההתנגדות של התמונה של הרב עובדיה שקוע בלימוד - יותר מהתמונה של הפורום הזה?

• הוסף לסימניות
וואו חברים אתם חופרים.....

מיכאל,
קצת ביקורת עצמית הייתה חוסכת את כל זה

• הוסף לסימניות
מסופר על אחד מה״גדויילים״ שעלה לשמים לאחר 120 וכמובן פסקו את דינו לגן עדן
לפתע הופיע מלאך שחור וטען שנברא מלימוד רמב״ם מוטעה של אותו רב, כמובן שהרב נחרד ואמר שמוכן לשבת 100 שנה בגיהנום אולם אינו מסכים לטענה שלמד את הרמב״ם לא נכון, בעולם האמת כידוע אין ספיקות והזמינו את הרמב״ם בכבודו ובעצמו להשיב לטענה, כשהרמב״ם נכנס לחדר והרב ראה אותו הוא הניף אץ ידו בביטול ואמר שאל : מה מבין ״פרענק״ ברמב״ם ???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דניאל נ;654294:
מסופר על אחד מה״גדויילים״ שעלה לשמים לאחר 120 וכמובן פסקו את דינו לגן עדן
לפתע הופיע מלאך שחור וטען שנברא מלימוד רמב״ם מוטעה של אותו רב, כמובן שהרב נחרד ואמר שמוכן לשבת 100 שנה בגיהנום אולם אינו מסכים לטענה שלמד את הרמב״ם לא נכון, בעולם האמת כידוע אין ספיקות והזמינו את הרמב״ם בכבודו ובעצמו להשיב לטענה, כשהרמב״ם נכנס לחדר והרב ראה אותו הוא הניף אץ ידו בביטול ואמר שאל : מה מבין ״פרענק״ ברמב״ם ???
נכתב ע"י דניאל נ;654285:
הוא ספרדי חחחח

לא כדאי לפתוח את העניין הזה . זה יגרור בזלזול בגדולי הדור !!!
ביום שישי האחרון הייתי בלוויה של אברך צעיר מקרית ספר, אחר שסיימו הרבנים הקרובים אליו לדבר ולהספיד עלה אחיו הגדול ואמר שהנפטר דיבר איתו שבועיים קודם ואמר:
" גדי, לשנינו יש אותו הדם, אתה יודע למה דווקא אני חולה? "
תמה אחיו : "למה?"
ענה לו הנפטר בכאב: " זילזלתי ברבנים ועכשיו אני מתייסר בעבור כן..."

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה