זה נראה יותר שהוא מסריט ולא צופה בסרט...נכתב ע"י moti!a;653934:נחמד!
שים לב שמכל המתפללים רק הוא אוחז בארבעת המינים, כנראה בגלל שהיה שקוע מידי
בסרט שראה בנייד
חבל שנתקע לך לולב במרכז הפריים![]()
נכתב ע"י moti!a;653934:חבל שנתקע לך לולב במרכז הפריים![]()
נכתב ע"י חיוך;653994:זה נראה יותר שהוא מסריט ולא צופה בסרט...
![]()
זה הברקה בתמונה,לא בפרסוםנכתב ע"י הברקהבפרסום;654008:הוא מחזיק חמש מינים גם תפוח APPLE(שם החברה של המכשיר שלו ככה זה נראה בתמונה)
נכתב ע"י Shia;654082:מה אתם רוצים? הוא פשוט לא מצא את מוסף של שלושה רגלים בסידור שלו אז הוא פתח באייפון..
נו שוין בזכות התמונה זכינו לעוד 'חבר פרוג'נכתב ע"י yank;654166:שלום חברים!
הנה, אני הבחור שצולם בתמונה. קיבלתי הודעה שהתפרסם תמונה ממני ושהתפתח דיון מעמיק ורציני, אי לכך הצטרפתי במיוחד לפורום ובאתי להציע את עזרתי לפיענוח ולמנוע מכם לדון אותי לכף זכות (שהיא בעצם)/חובה!
התמונה אכן צולמה בכותל. כידוע יש שם הרבה מנינים במקביל. אני וחבר שלי (שהרבנים מהמגזר שלו לא אסרו את מכשיר האייפון) התפללנו במנין שאותו לא רואים בתמונה, מכיון שאני יצאתי מתחום המנין הזה עם המכשיר של החבר לצלם אותו (ורק הלולב ה"גבוה" ההוא שנתקע למרות שהצלם עמד על כסא באמצע רחבת הכותל ההומה מתפללים..). במנין שלנו סיימו בשעה זו את ה"הושענות", וכמובן יש הפסקה של כמה דק' עד שממשיכים ובינתיים צילמתי את חביטת ההושענות של ידידי.
כעת נשאר לי רק לכעוס (לא, אני לא אכעס על שטויות כאלו..) על פרסום התמונה ללא רשותי, ולדרוש את הסרתה.
נכתב ע"י yank;654166:שלום חברים!
הנה, אני הבחור שצולם בתמונה. קיבלתי הודעה שהתפרסם תמונה ממני ושהתפתח דיון מעמיק ורציני, אי לכך הצטרפתי במיוחד לפורום ובאתי להציע את עזרתי לפיענוח ולמנוע מכם לדון אותי לכף זכות (שהיא בעצם)/חובה!
התמונה אכן צולמה בכותל. כידוע יש שם הרבה מנינים במקביל. אני וחבר שלי (שהרבנים מהמגזר שלו לא אסרו את מכשיר האייפון) התפללנו במנין שאותו לא רואים בתמונה, מכיון שאני יצאתי מתחום המנין הזה עם המכשיר של החבר לצלם אותו (ורק הלולב ה"גבוה" ההוא שנתקע למרות שהצלם עמד על כסא באמצע רחבת הכותל ההומה מתפללים..). במנין שלנו סיימו בשעה זו את ה"הושענות", וכמובן יש הפסקה של כמה דק' עד שממשיכים ובינתיים צילמתי את חביטת ההושענות של ידידי.
כעת נשאר לי רק לכעוס (לא, אני לא אכעס על שטויות כאלו..) על פרסום התמונה ללא רשותי, ולדרוש את הסרתה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים