1 טארה בייט, איזה חברה מומלצת?וכמה היא צריכה לעלות?

• הוסף לסימניות
חשוב לי מאוד התגובות כיון שקנו לי ונראה לי חברה לא טובה.

אשמח לשמוע ממי שיודע והתנסה.

ממש תודה למגיבים!

• הוסף לסימניות
יש לי seagate
מאוד מרוצה
עלה לי באזור 300 + עד כמה זכור לי.

• הוסף לסימניות
נשמע הגיוני?
החברה Transcend
המחיר 400+

• הוסף לסימניות
Transcend אכן חברה מעולה.

אני קניתי ב- 360/370ש"ח במרכז המחשב.

• הוסף לסימניות
יש לי 1 טרה של טרנסנד (אפור/ירוק) והוא מעולה! יותר טוב מה western digital!!!
ברשת ksp עולה של 1 טרה 310 ש"ח!

• הוסף לסימניות
415 לסוג היקר יותר (עם הכיסוי)
שווה או להחזיר?
ואיפה יש לי KSP?

• הוסף לסימניות
שלי הוא עם מגן.
(אולי יש דגם יותר משוכלל? לא יודעת)

• הוסף לסימניות
קיבלת Transcend ואת מתלוננת? :)
זו החברה הכי טובה בדיסקים קשיחים. לא רואה את WD מכל בחינה.
מחיר של 1TB נע באזור ה-320 שקלים.

• הוסף לסימניות
קיבלתי, אבל אני משלמת עליו
ונראה שזה באמת יקר 415.

תודה לכולם:)אני הולכת להחזיר את זה

• הוסף לסימניות
1 TB של WD השגתי ב260 ש"ח. פרטים באישי.

• הוסף לסימניות
רק Transcend!
או לחילופין, רק לא western digital!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה