למסירה 1,000 צלצולים לפלאפון - מקוטלג מקצועי (זמרים\נושאים\מנגינות ועוד) בהנאה ! ! !

אפשר להכניס צילצול לכל טלפון !!!! לי יש 4*4 וקניתי כרטיס קטן הכנסתי לנגן ואז עברתי דרך בלוטוס מהמחשב מה שאני רוצה ואחר כך מכניסים את הדיסק לפלפון ויש לך כל הצלילים שרצית

ערכתי בעבר שיר של מוטי שטיינמץ
תוסיף למאגר

קבצים מצורפים

• כי בסוכות לפל'.mp3
    1.2 MB
למישהו מהקהל הקדוש הזה יש צלצול של הגרסא של שלום למער לשיר "הוריקן"?

מחפשת את השיר ל"מרנן ורבנן" אברימי רוט
תודה רבה

אפשר בבקשה את הצילצול "טאטע טאטע איך וויל זיין א ירא שמים...."
תודה רבה מראש

מישהו יכול לעשות את בן צור - אבא?

בלת"ק
פעם חתכתי מנגינות מ"כל מנגינה" של סוסנה.
בהנאה

קבצים מצורפים

• בין קודש לחול אני חי.mp3
    1.8 MB
  • בלילות אני שומע.mp3
    1.5 MB
  • בסוף הכל מתנקז אלי ענין של זוויות (1).mp3
    1.4 MB
  • בסוף הכל מתנקז אלי ענין של זוויות.mp3
    1.4 MB
  • בגוף עייף מכשלונות.mp3
    1.4 MB
  • אפילו שעשינו משו רע.mp3
    1.1 MB
  • אפילו שעשינו משו רע (1).mp3
    1.1 MB
  • אני אלוף העולם בלפול ולקום כמו גדול.mp3
    1.6 MB
  • אני אלוף העולם בלאהוב קודם את עצמי.mp3
    1.3 MB
  • אם תרצי אני אשיר לך מנגינה.mp3
    KB 990.4
  • איך הצלת את השפיות.mp3
    1.6 MB
  • גם אם עכשיו רחוק נשאר ביחד.mp3
    1.1 MB

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה