למסירה 1,000 צלצולים לפלאפון - מקוטלג מקצועי (זמרים\נושאים\מנגינות ועוד) בהנאה ! ! !

אוקי זה השיר של אליצור הקישור לשיר https://youtu.be/PO_THjxoob8
בנוסף גם הורדתי מיוטיוב את השיר אם הקליפ
ניסיתי לעלות בזיפ אבל מדי גדול במחילה ... אז יש קישור שפתוח בנטפרי
מקווה שלא כועסים אלי שאני מעלה קישורים

קבצים מצורפים

• אלייצור - טאטע תטהר.mp3
    6 MB
עננו - השיר החדש של מוטי וייס ב-4 חיתוכים שונים

קבצים מצורפים

• עננו4 - השיר החדש של מוטי וייס.mp3
    3.9 MB
  • עננו3 השיר החדש של מוטי וייס.mp3
    1.3 MB
  • עננו2 - השיר החדש של מוטי וייס.mp3
    2 MB
  • עננו1 - השיר החדש של מוטי וייס.mp3
    1.3 MB
מישהו יודע
אם פירסט פון גי 5 לא קולט 64 גיגה?????
לא מצליח לקלוט לי

מישו יוכל להעלות צלצול של השיר ויהי בנסוע של יידל- רק המנגינה בהתחלה, תודה רבה!

למשיהו יש את הצילצול תחזור הביתה של משה קליין
דחוףףףף

אשמח אם למישהו יש את הצלצול של השיר בזכות אהבת חינם - יונתן שינפלד ושוקי סלומון

זה מנסיון? איזה גודל כרטיס?
4*4 עובד גם עם 128 ג'יגה,

מניסיון של כמה חברים שלי,

(אני אחד שממלא כרטיסי 128 ג'יגה)

ראשית כל, כדי שיעבוד, יש להכניס לטלפ', ואז הוא מוחק את כל הקבצים,

ואז אח''כ או כשעושים פירמוט,

או שאחר''כ כשממלאים שוב את הכרטיס, = אז זה לא נמחק, אבל מה כן, עד שנדלק השיר, זה נטען לאט ...

(נ.ב. חובה לקחת אחריות ושימת לב, כי לאחד מאלה שעשה זאת, הלך לו הכרטיס ... )

ולתועלת כולם, אשמח שמי שיודע איך לשתף הרבה קבצי שירים ביחד, שילמד אותי, וכך אשתף את כולם,

ובתמורה לכך, הוא יוכל לקבל כ-800 ג'יגה שירים

בהצלחה לכולם !

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה