למסירה 1,000 צלצולים לפלאפון - מקוטלג מקצועי (זמרים\נושאים\מנגינות ועוד) בהנאה ! ! !

אפשר את השיר רבנו של עולם אני כאן הכל כאן של פומפדיסא תודה

אודה לצלצול של השיר זמן חופה- אבי אילסון.

קבצים מצורפים

• אבי אילסון - זמן חופה צילצול קטע ג.mp3
    2.3 MB
  • אבי אילסון - זמן חופה צילצול קטע ב.mp3
    2.1 MB
  • אבי אילסון - זמן חופה ציצול קטע א.mp3
    2.4 MB
יש את ניוזינג במייל ששולחים עם כל סינגל שיוצא גם רינגטון אחד או שתיים ויש להם גם מאגר דרייב עם המווון צלצולים

יש את ניוזינג במייל ששולחים עם כל סינגל שיוצא גם רינגטון אחד או שתיים ויש להם גם מאגר דרייב עם המווון צלצולים
בבקשה
איך מצטרפים ???
ובכל אופן האשכול הזה מיועד לאלו שלא רוצים להתחבר לכל מיני רשימות תפוצה

היי,
אפשר בבקשה רינגטון של עננו / מוטי וייס?
או לכל הפחות הדרכה איך לעשות את זה? (איזה אורך, איזה משקל קובץ וכו'...)
תודה!

אפשר את הקליפ של אביעד דרף כמו שהשמש והשיר אמא תודההה

היי,
אפשר בבקשה 🙏 נעימות לפלאפון מהאלבום האחרון של ישי ריבו
שישמע ממש ברור
🙏🙏🙏
בסגנון של הנעימה הזו

קבצים מצורפים

• עדי_נתנאלי_-_נעימת_נחכה_לך_(צלצול).mp3
    2 MB

קבצים מצורפים

• עננו מוטי וויס באתי לפניך.mp3
    1.4 MB
  • עננו.mp3
    KB 827.1
  • 05 עננו (mp3cut.net).mp3
    1.3 MB
אפשר את שירת העשבים מ"דע לך- בלי המנגינת פתיחה?

קבצים מצורפים

• 1047493-0fce86efa037d9892609119a92c65899 (2).mp3
    10.1 MB
אשמח מאוד אם אפשר להעלות צלצול לפלאפון של הפזמון של השיר חדש אותי של מוטי וייס?
תודה רבה!!

קבצים מצורפים

• חדש אותי (2).mp3
    1.3 MB
  • חדש אותי.mp3
    KB 753.6
  • קטע אחרון (1).mp3
    1.5 MB

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה