אשמח לצלצול של בדרך אמונה בחרתי של משה קליין.
מישהו יודע
אם פירסט פון גי 5 לא קולט 64 גיגה?????
לא מצליח לקלוט לי
זה מנסיון? איזה גודל כרטיס?
כנראה שהטלפונים הכשרים תומכים אך ורק ממערכת קבצים FAT324*4 עובד גם עם 128 ג'יגה,
מניסיון של כמה חברים שלי,
(אני אחד שממלא כרטיסי 128 ג'יגה)
ראשית כל, כדי שיעבוד, יש להכניס לטלפ', ואז הוא מוחק את כל הקבצים,
ואז אח''כ או כשעושים פירמוט,
או שאחר''כ כשממלאים שוב את הכרטיס, = אז זה לא נמחק, אבל מה כן, עד שנדלק השיר, זה נטען לאט ...
(נ.ב. חובה לקחת אחריות ושימת לב, כי לאחד מאלה שעשה זאת, הלך לו הכרטיס ... )
ולתועלת כולם, אשמח שמי שיודע איך לשתף הרבה קבצי שירים ביחד, שילמד אותי, וכך אשתף את כולם,
ובתמורה לכך, הוא יוכל לקבל כ-800 ג'יגה שירים
בהצלחה לכולם !
בבקשהאשמח לפזמון של השיר "אמר ר' יוחנן" של שולם לעמער
מצורף
תעלי כאן את השירמחפשת דחוף את השיר והיו למשיסה שאבריימי ריימי שר לממתק של שבת
העלה כאן את השירמחפש צלצול של קל מסתתר של שרולי גרין
באם קיים כבר אשמח לדעת היכן
תודה ענקית מראש!!!!
אתה צריך את הפזמון של השיר??קל מסתתר של שרולי גרין
תודה ענקית מראש!!!!
בבקשה ‚ כמה סוגיםמחפש צלצול של קל מסתתר של שרולי גרין
באם קיים כבר אשמח לדעת היכן
תודה ענקית מראש!!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים