למסירה 1,000 צלצולים לפלאפון - מקוטלג מקצועי (זמרים\נושאים\מנגינות ועוד) בהנאה ! ! !

אשמח לדעת אם יצא לעקיבא תורגמן אלבום חדש?
ואם כן אשמח לקבל אותו (להורדה)
תודה!!!

אבל ראיתי ביוטיוב שיש לו כמה שירים חדשים
אני פשוט בנטפרי ולא יכול להוריד

כן אני צריכה את כל האלבום החדש של עקיבא תודה

קבצים מצורפים

• 1747675422862.png
    1747675422862.png
    1.3 MB · צפיות: 37
  • והאר עינינו בתורתך יעקב שלמה גראס בנצי קלצקין מקהלת מלכות.mp3
    KB 692.6
  • והאר עינינו בתורתך בנצי קלצקין.mp3
    KB 686.4
  • תורה תורה הקדושה יעקב שלמה גראס בנצי קלצקין מקהלת מלכות.mp3
    KB 840.1
  • תורה תורה הקדושה בנצי קלצקין יעקב שלמה גראס.mp3
    KB 994.1
  • הוא יפתח לבנו בתורתו יעקב שלמה גראס.mp3
    KB 561.5
נכון אבל הצלחת האתר תלוי בהיענות הציבור להעלות לשם כמה שיותר צלצולים

אפשר צלצול לפלאפון של השירים יש לי אבא מלך ואמא תודה של אביעד דרף?
תודה לכולם!!

שמוליק סוכות 'תדבר איתו'

קבצים מצורפים

• שמוליק סוכות - תדבר איתו.mp3
    KB 977.7
תודה לזה שהכניס את הקישור לאתר המדהים צליל קודש
הכל מסודר באופן מופלא

אשמח לקבל צילצול מהשיר הזה של ישי ריבו - נחכה לך
אני רוצה רק את הפזמון בתור מגינה ולא ביחד אם המילים.

קבצים מצורפים

• נחכה לך.mp3
    6.5 MB
  • תודה
Reactions: M:D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה