למסירה 1,000 צלצולים לפלאפון - מקוטלג מקצועי (זמרים\נושאים\מנגינות ועוד) בהנאה ! ! !

הי תודה רבה על כל הצלצולים
יש אפשרות לעלות פה צלצולים של שירים חדשים?
אבל לא חסידי
תודה רבה

למישהו יש חידוש של השיר טאטעניו של אברהם פריד
יש של שלומי דאסקל בהארציג 2
ויש של אידישע געזאנגען 2. [של ר' יוסף משה כהנא]
אם אין חשש של זכיות יוצרים הייתי יכול לעלות לפה . [נא לא להכנס עכשיו לפולמוס בבקשה ]

יש של שלומי דאסקל בהארציג 2
ויש של אידישע געזאנגען 2. [של ר' יוסף משה כהנא]
אם אין חשש של זכיות יוצרים הייתי יכול לעלות לפה . [נא לא להכנס עכשיו לפולמוס בבקשה ]
לא מצאתי להורדה

אשמח לצלצול תודות של שמוליק סוכות
הפזמון בערך מ1:02 עד 1:32
תודה רבה

לשיר הזה יש צלצול של ההתחלה ושל הפזמון?
תודה רבה

אשמח למנגינה של לצאת מהדיכאון לצלצול לפלאפון
אבל לא את הפשוט ששמו כבר בפרוג...

2. היה לי בעבר רינגטון מהמם של "והיא שעמדה" של יונתן רזאל. רק מנגינה. ומאד יפה. אולי יש למישו לתת לי?
או את "קטונתי" של יונתן רזאל, גם אופציה.

תודה רבה!
הקפצה....

אשמח לקבל את - ואם תבנה לי בית, של איתי דוד
תודה

יש צלצול של השיר של שמוליק סוכות הקבה איתי?
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה