• הוסף לסימניות
יש לי מחשב נייח מסונן ע"י נטפרי עם אנטי וירוס חוקי של ESET
לאחרונה מדי פעם המחשב משנה את התאריך ל1/01/1900 ואז כל התוכנות שפתוחות נתקעות ונסגרות.:mad:
זה מתרענן מעצמו אחרי כמה דקות לתאריך הרגיל.
מישהו יודע במה מדובר ולמה זה יכול להיות קשור?
תודה.

קבצים מצורפים

• דד.PNG
    דד.PNG
    KB 10.5 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
יש זמן מאופיין שזה קורה ?
האם זה בדרך כלל בהפעלת המחשב ?
לחצי על השעון והתאריך, לאחר מכן על הכיתוב הכחול "שינוי הגדרות שעה ותאריך" ובלשונית "שעון אינטרנט" לחצי על שינוי הגדרות וסמני את המסך שיקפוץ

• הוסף לסימניות
זה לא בזמן מסוים,
מה שכן תמיד קופץ לי חלון בכרום ששואל אותי אם לחסום או לאפשר גישה.
תמיד אני מסיימת לו לחסום.

הגעתי למצב שבתמונה המצורפת,
מה לעשות עכשיו?

תודה רבה על העזרה!

קבצים מצורפים

• 46.PNG
    KB 53.5 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
זה מה שכרום שולח לי--

קבצים מצורפים

• גג.PNG
    KB 33.7 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
אחד מהשניים.
או שהבטריה הפנימית שלו נגמרה, וצריך להחליף אותה. והוא מידי פעם מתאפס (על אף שמוזר לי שזה קורה באמצע העבודה), ואז הוא מקבל עדכון שעה מהאינטרנט והוא חוזר לעצמו.
או שהחיבור בין המחשב לשרת השעה לא מכוונן. הייתי מבטל בינתיים את השעון האינטרנטי ומחכה לראות אם זה עדיין קורה (כנראה שיקרה...), ואז הולך להחליף בטריה פנימית (לא קשור לחשמל הרגיל של המחשב).

כל שאר החלונות שאת מקבלת קשור לשעה שלא נכונה.
כרום לא עובד עם שעון שגוי, וכן האנטי וירוס.
זה חלק מהאבטחה.

• הוסף לסימניות
בחלון שנפתח,הסירי את ה וי מ"בצע סינכרון" אשרי והפעילי את המחשב מחדש, בדקי שההגדרה אכן נשארה לא מסומנת, תעקבי ותעדכני, לגבי ההודעה של האנטיוירוס, לא נראה שיש קשר בין הדברים.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולכם :)

אני אעקב ואעדכן...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה