רק למי שמגיש דוחות או לכל אזרח כמו במענקים הקודמים?בתכנית שאושרה היום בסאנט כלול חלוקת 1,400 דולר לכל אזרח בעלות כוללת של כמעט 2 טריליון דולר,
זה ספציפי לא קשור לדוחות.רק למי שמגיש דוחות או לכל אזרח כמו במענקים הקודמים?
אז זה כמו המענקים הקודמים? שקיבל כל מי שהגיש את הטפסים למענק הראשון?זה ספציפי לא קשור לדוחות.
צריכים להגיש משהו או לפנות ? עכשיו קבלנו 600דולר.אז זה כמו המענקים הקודמים? שקיבל כל מי שהגיש את הטפסים למענק הראשון?
הבנתי נכון?
מקור?בתכנית שאושרה היום בסאנט כלול חלוקת 1,400 דולר לכל אזרח בעלות כוללת של כמעט 2 טריליון דולר,
דווח בחדשות כאן רשת ב'מקור?
זה בדיוק מה שאני שואלתצריכים להגיש משהו או לפנות ? עכשיו קבלנו 600דולר.
תודה על התשובה.
הקפצהזה בדיוק מה שאני שואלת
מעניין אותי אם מה שאני יודע זה נכון.הבנתי
שזה כמו הקודמים לא צריך להגיש
חוץ מזה אמורים להוסיף 300$ לכל ילד
?לילד לחודש
לכאורה זה מענק חד פעמי, מאיפה המידע שזה כל חודש?מעניין אותי אם מה שאני יודע זה נכון.
אבל מישהו אמר לי (שהוא שמע משיהו שהוא ראה שכתוב באן שהוא שהוא חושב שנראה לו שהוא חלם).
שה-300$ לילד לחודש זה רק למי שגר בארה"ב.
ובשונה מה-1400$ שזה גם למי שגר בארץ וזה לכל ילד.
כלומר שהורים אמריקקים אם שני ילדים בלעה"ר מקבלים 56,00$.
ובדרך אגב זה גם יכלו להיות שיקול למי שרוצה לאזרח את הילדים שלו וזה מכסה כמחצית מההוצאות.
ואולי אף יותר אם מקבלים פטור על תשלום אזרחות והילד פחות מגיל שנתיים וקונים כרטיס בכ-700$ וההוא שעושה את האזרחות זה חבר של סבא שעושה לכם את זה בחינם.
ולסיכום: לא לשכוח לשלוח אלי את המעשרות.
אולי מישהו מהכותבים כאן יודע לגבי הגשת בקשה למספר social security (שרק איתו ניתן לקבל את הכספים) בארץ האם ניתן לזרז תהליכים לוקח שנה לקבל את זה ויותר, ובינתיים לא ניתן לקבל את הכסף נודה לכל מישהו שיש לו מידע בנושאבתכנית שאושרה היום בסאנט כלול חלוקת 1,400 דולר לכל אזרח בעלות כוללת של כמעט 2 טריליון דולר,
זה מענק חד פעמי שיחולק למספר תשלומים החל מחודש יולילכאורה זה מענק חד פעמי, מאיפה המידע שזה כל חודש?
שאלתי שובמעניין אותי אם מה שאני יודע זה נכון.
אבל מישהו אמר לי (שהוא שמע משיהו שהוא ראה שכתוב באן שהוא שהוא חושב שנראה לו שהוא חלם).
שה-300$ לילד לחודש זה רק למי שגר בארה"ב.
ובשונה מה-1400$ שזה גם למי שגר בארץ וזה לכל ילד.
כלומר שהורים אמריקקים אם שני ילדים בלעה"ר מקבלים 56,00$.
ובדרך אגב זה גם יכלו להיות שיקול למי שרוצה לאזרח את הילדים שלו וזה מכסה כמחצית מההוצאות.
ואולי אף יותר אם מקבלים פטור על תשלום אזרחות והילד פחות מגיל שנתיים וקונים כרטיס בכ-700$ וההוא שעושה את האזרחות זה חבר של סבא שעושה לכם את זה בחינם.
ולסיכום: לא לשכוח לשלוח אלי את המעשרות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים