מידע שימושי 1,400 דולר לכל אזרח אמעריקאי: הסאנט אישר את תכנית המענקים האמריקאית

• הוסף לסימניות
עד כמה שהבנתי זה לכל ילד.
יש למישהו מידע נוסף?

• הוסף לסימניות
אז זה כמו המענקים הקודמים? שקיבל כל מי שהגיש את הטפסים למענק הראשון?
הבנתי נכון?
צריכים להגיש משהו או לפנות ? עכשיו קבלנו 600דולר.
תודה על התשובה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש למאן ידיעה האם זה לכל ילד?!
או שאין.

• הוסף לסימניות
מענקי קורונה עד סך של $1400 אושרה בסאנט כחלק מתוכנית גרנדיוזית, כעת זה עובר לאישור בית הנבחרים ורק אח"כ חתימת הנשיא תהפוך את זה לחוק.
אגב, יש עוד סעיף בתוכנית שבעלי משפחות עשויים להרוויח ממנה הchild tax credit יעלה מ$2000 ל$3000-$3600, לא ברור לי אם זה רק למתגוררים בארה"ב כמו שהיה בזמן אובמה או שגם המתגוררים בחו"ל (ישראל לצורך הענין) גם יהיו זכאים.

מוקדם מכדי לדבר על מה צריך לעשות כדי לקבל את המענק, אבל מסתבר שזה יהיה כמו המענק השני.

• הוסף לסימניות
הבנתי
שזה כמו הקודמים לא צריך להגיש
חוץ מזה אמורים להוסיף 300$ לכל ילד

• הוסף לסימניות
הבנתי
שזה כמו הקודמים לא צריך להגיש
חוץ מזה אמורים להוסיף 300$ לכל ילד
מעניין אותי אם מה שאני יודע זה נכון.
אבל מישהו אמר לי (שהוא שמע משיהו שהוא ראה שכתוב באן שהוא שהוא חושב שנראה לו שהוא חלם).
שה-300$ לילד לחודש זה רק למי שגר בארה"ב.
ובשונה מה-1400$ שזה גם למי שגר בארץ וזה לכל ילד.
כלומר שהורים אמריקקים אם שני ילדים בלעה"ר מקבלים 56,00$.
ובדרך אגב זה גם יכלו להיות שיקול למי שרוצה לאזרח את הילדים שלו וזה מכסה כמחצית מההוצאות.
ואולי אף יותר אם מקבלים פטור על תשלום אזרחות והילד פחות מגיל שנתיים וקונים כרטיס בכ-700$ וההוא שעושה את האזרחות זה חבר של סבא שעושה לכם את זה בחינם.

ולסיכום: לא לשכוח לשלוח אלי את המעשרות.

• הוסף לסימניות
אין שום אזכור על ילדים שלא גרים בארה"ב.
כל אזרח מגיל 17 יקבל 1400 + 1400 על כל תלוי בו (תלוי רק עד גיל 23).

• הוסף לסימניות
אבל מישהו אמר לי (שהוא שמע משיהו שהוא ראה שכתוב באן שהוא שהוא חושב שנראה לו שהוא חלם).
ובדרך אגב זה גם יכלו להיות שיקול למי שרוצה לאזרח את הילדים שלו וזה מכסה כמחצית מההוצאות.
ואולי אף יותר אם מקבלים פטור על תשלום אזרחות והילד פחות מגיל שנתיים וקונים כרטיס בכ-700$ וההוא שעושה את האזרחות זה חבר של סבא שעושה לכם את זה בחינם.

לכאורה זה מענק חד פעמי, מאיפה המידע שזה כל חודש?

• הוסף לסימניות
בתכנית שאושרה היום בסאנט כלול חלוקת 1,400 דולר לכל אזרח בעלות כוללת של כמעט 2 טריליון דולר,
אולי מישהו מהכותבים כאן יודע לגבי הגשת בקשה למספר social security (שרק איתו ניתן לקבל את הכספים) בארץ האם ניתן לזרז תהליכים לוקח שנה לקבל את זה ויותר, ובינתיים לא ניתן לקבל את הכסף נודה לכל מישהו שיש לו מידע בנושא

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

שאלתי שוב
וזה מה שאמרו לי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה