כללי 10 האתרים המומלצים לגרפיקה

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
הייתי רוצה לקבל חוות דעת מהחברים כאן, מהם 10 האתרים הנצרכים והממולצים לגרפיקה עבורכם?
משום שאני נתיבית ואין לי אפשרות לחפש ברשת, הייתי רוצה לדעת אילו אתרים כדאי לפתוח.
אפשר להתחיל ממש מהבסיס - כמו אתרי תמונות, מאגרי וקטורים וכו' משום שגם זה בקושי יש :cool:
תודה!

נ.ב. גם 5 אתרים מומלצים יהיה טוב... :rolleyes:

• הוסף לסימניות
הכי חשוב שהאתר הזה יהיה פתוח.
כל השאר לא קריטי כמוהו.

• הוסף לסימניות
אופס, שניאור הקדימני...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לפני הכל צריך אתרים עם השראה, עם עיצובים טובים ללמוד ולקבל מהם. תמונות, וקטורים ושאר ירקות הם רק כלי ועזר לעיצוב טוב ונכון!
יש את הסמאשינג מאגזין, את פיקסל פרפקט, 'ביפור אנד אפטר'(לפני ואחרי), סמליל וכמובן פורטפוליויים של מעצבים ידועים ובעלי שם כמו 'ברוך נאה' 'אלקנה בלטמנטל' say, open,
הצלחות מרובות.

• הוסף לסימניות
מה בענין לתת קרדיט בכל התמונות שמורידים, יש צורך?

• הוסף לסימניות
האתרים שהדרישה היא לשים קרדיט זה בדרך כלל האתרים שמציעים תמונות בחינם

על תמונות שמשלמים עליהם אין דרישה לשים קרדיט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שר>ה;746800:
לפני הכל צריך אתרים עם השראה, עם עיצובים טובים ללמוד ולקבל מהם. תמונות, וקטורים ושאר ירקות הם רק כלי ועזר לעיצוב טוב ונכון!
יש את הסמאשינג מאגזין, את פיקסל פרפקט, 'ביפור אנד אפטר'(לפני ואחרי), סמליל וכמובן פורטפוליויים של מעצבים ידועים ובעלי שם כמו 'ברוך נאה' 'אלקנה בלטמנטל' say, open,
הצלחות מרובות.
תודה שרה על הפירוט
את יכולה לתת לי כתובת ישירה של האתרים שהזכרת אם זה לא טרחה רבה?...
אין לי גישה משום שאני בנתיב.

בבקשה, המשיכו לתת קישורים נצרכים, תודה!

• הוסף לסימניות
בתור נתיבית יש לי קטגוריה "גרפיקה" ויש שם הרבה חומר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה