מידע שימושי 10$ מתנה ברכישת 40$ לקניה באמזון לחברי AMAZON PRIME

• הוסף לסימניות
1602594678526.png

היום ומחר זה הPRIME DAY כלומר, יומיים של מבצעים לחברי אמזון פריים, ולחברי המועדון ראיתי שקיים מבצע ברכישה של כרטיס לקניה באמזון מ40$ מקבלים 10$ מתנה

לפרטים:

(החברות במועדון היא בתשלום חודשי, אך חודש ראשון הוא בחינם וניתן לבטלו בתוך החודש הראשון, כך שתהיה רק חודש אחד חברות ללא תשלום)

(אני אישית קניתי ועוד לא ראיתי שקיבלתי את ה10$ אך הבנתי מהעמוד הראשון של המבצע שתוך יומיים החשבון יתעדכן)

• הוסף לסימניות
אני חדשה בהזמנות מח"ול
צריכה את עזרתכם. מישו??????????

• הוסף לסימניות
המשלוחים מאמזון יקרים! איך אפשר להזמין עכשיו?
מחכה שיהיו משלוחים חינם לישראל כמו בעבר.

• הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 741210

היום ומחר זה הPRIME DAY כלומר, יומיים של מבצעים לחברי אמזון פריים, ולחברי המועדון ראיתי שקיים מבצע ברכישה של כרטיס לקניה באמזון מ40$ מקבלים 10$ מתנה

לפרטים:

(החברות במועדון היא בתשלום חודשי, אך חודש ראשון הוא בחינם וניתן לבטלו בתוך החודש הראשון, כך שתהיה רק חודש אחד חברות ללא תשלום)

(אני אישית קניתי ועוד לא ראיתי שקיבלתי את ה10$ אך הבנתי מהעמוד הראשון של המבצע שתוך יומיים החשבון יתעדכן)
ישר כח הרב מאיר על כל העזרה

• הוסף לסימניות
המשלוחים מאמזון יקרים! איך אפשר להזמין עכשיו?
מחכה שיהיו משלוחים חינם לישראל כמו בעבר.

אמנם יקרים,

אבל לדוגמא אתמול הזמנתי טלפון אלחוטי עם חיבור BT לפלאפון די בזול (50$) והמשלוח לא היה מידי יקר

אני חדשה בהזמנות מח"ול
צריכה את עזרתכם. מישו??????????

מה השאלה ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה