השקעות 10,000 ש"ח האם שווה להשקיע במקום כלשהו לרווח, או פשוט לתת לגמ"ח?

• הוסף לסימניות
מומלץ בחום לשים בגמ"
לפני ששנים שאלתי את הגר"ח קניבסקי האם להשקיע או לתת לגמ"ח והתשובה לשים בגמ"ח
וב"ה שחתנתי את בנותי ראתי דברים נפלאים שלא כדרך הטבע
ובודאי שהיה שווה
גם עולם הזה וגם עולם הבא

• הוסף לסימניות
גמ"ח גמ"ח גמ"ח
זה הכי כיף בעולם
אדם אוכל פירותיהן בעולם הזה והקרן קיימת לעולם הבא

• הוסף לסימניות
באיזה גמח מומלץ להפקיד בירושלים?
הגדול והאמין ביותר הוא גמ"ח מיר - "אהבת חסד".
כשמכרתי דירה, והיו לי מזומנים פנוים, שמתי שם הרבה מאד, כשהייתי צריך אותם שוב - קיבלתי אותם מהר משציפיתי.

• הוסף לסימניות
הגדול והאמין ביותר הוא גמ"ח מיר - "אהבת חסד".
כשמכרתי דירה, והיו לי מזומנים פנוים, שמתי שם הרבה מאד, כשהייתי צריך אותם שוב - קיבלתי אותם מהר משציפיתי.
ממליצה מאוד אני אישית מפקידה שם והכל רשום ומתי שאני רוצה מביאים לי מיד

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה בתחום,
כמעט רק ממה שאני קוראת בפרוג-
נראה לי שאם אחד מבני הזוג עצמאי הכי שווה לבדוק אופציה של קרן השתלמות, כך מרוויחים פטור ממיסים.
(במקרה שהחלטתם כן להשקיע ולא לשים בגמ"ח)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה