כללי 100% אילוסטרציה של אילן רמון ז"ל.

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע את דעתכם:).

(מי שלא מצליח לראות, שיעיין בתיק העבודות שלי בפרוג ,או באתר שלי
שכתובתו : http://natushm.blogspot.com/ )

(זמן עבודה: כ10 שעות)
120ihoo.jpg

• הוסף לסימניות
מדהים לראות שיש מומחים כאלה בתחום
המון הצלחות♠

• הוסף לסימניות
יפה מאד.
רק הערה קטנה אחת.
ההשתקפות של מרכיבי מעבורת החלל שמימין למעלה דרך עצמם מניבה תוצאה חזותית מוזרה קצת.
אני מניח שהמעבורת היא Group של עצמים שהוענקה להם שקיפות וכעת כל אחד מהם משקף את הפריטים שתחתיו.
בחירת ה-Group וסימון האפשרות Knockout Group שבתחתית חלון השקיפות (Transparency), תגרום לכך שהמעבורת תשתקף על פני הרקע כעצם אחד, אבל המרכיבים שלה לא ישתקפו אחד ביחס לשני.

• הוסף לסימניות
תודה רבה עדי, קיבלתי את הערתך ואפעל ע"פ המלצתך, האמת ששקלתי להסיר את זה לגמרי, גם בתמונה המקורית זה מאוד מטושטש. מה אתם אומרים? להסיר את זה לגמרי?

• הוסף לסימניות
לדעתי אתה יכול להסיר, המעבורת הזו גונבת קצת את ההצגה למלך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י natush;403018:
גם בתמונה המקורית זה מאוד מטושטש

בתמונה המקורית זהו דגם מוקטן של המעבורת מונח על השידה מאחור

• הוסף לסימניות
ישנה שקיפות במעבורת שלא צריכה להיות ואני חושב שכדאי להכהות את הקטע שעליו מונח המעבורת ...
כל היתר פשוט חבלז"י ..

• הוסף לסימניות
מדהים!!! ועוד לראות את זה אחרי שנחלתי כישלון חרוץ בנסיון לעשות אילוסטרציה לדמות...

בכל אופן, משהו קטן שמציק לי בעין - דגל ישראל שלא ממש לבוש על החליפה הכתומה, משהו שם מתנופף באוויר.

אולי זה כך במקור ואולי זה בסדר - כי כל המומחים לפני לא העלו את הנקודה, אז אם זה כך אמור להיות אני נשארת רק עם המחמאות! זה מדהים!!! כל הכבוד!!!

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם!. קיבלתי את ההערות בברכה. הדס, ככה בדיוק הדגל במקור, תודה רבה לך

• הוסף לסימניות
הייתי שוקלת לנסות להגדיל באחוזים בודדים את שתי העיניים, על מנת שהמבט שלו יהיו הדבר הבולט ביותר בתמונה.

• הוסף לסימניות
פשיי הא

(הסנטר עושה אותו זקן מכפי שהיה, לא?)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה